|
207 hararet müşürü arızası sonrası çalışmama |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ibozdem
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2016 Saat 13:05 |
aracım 207, 2008 model 1.6 olan. Geçenlerde babama antifiriz suyu azalmış ekler misin dedim, eklemiş, neyden nasıl ekledi bilmiyorum tabi ama rengi maviydi, sonrasında aracın hararet göstergesi kendine buyruk çalışmaya başladı, hararet uyarısı verdi ama motordan duman filan çıkmıyor, aldım aracı ustaya götürdüm en son hararet müşürü bozulmuş dedi ama parçayı bulamadı, bişey olmaz dedi al ankaraya götür dedi, aracı ordan aldım 30 km sonra eve geri geldim, ertesi gün çalıştırdım arabayı çalıştı hemen stop etti, sürekli marş aldı çalıştı ve stop etti, naptıysam çalıştırmadım, şimdi sıkıntı nerde ? Hararet müşürünün bozuk olması buna neden olur mu ? her şey antifiriz eklenmesiyle başladı sanki. Bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |