![]() |
|
Rampada hararet sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anil92 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2016 Saat 23:34 |
Arkadaslar merhaba, ufak bir kaza gecirmistim ve fan ve radyatör degisti fakat yeni bir sorun ortaya cikti. Rampada hararet 90in ustundeki cizgiye geliyor yani 100 e fan acik oldugu halde. Normal trafikte ise fan eskisi gibi acildigi yerde aciliyor ama kapandiginda 92 93 derece de kapaniyor , degistirmeden once tam 90 in uzerinde kapatiyordu. Bunun nasil bir sıkıntısı olabilir cunku rampa olayini da buna bagliyorum.
|
|
anl
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anıl bu aralar benim araçta aynı senin geçen yaz 90 dereceye kadar düşürüyordu. termostat ve hararet müşürünü kontrol edeceğim bende büyük ihtimal değiştiririm. sonucu yazarım sana
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
anil92 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Abi bekliyorum sonucunu
|
|
anl
|
|
![]() |
|
obayazit68 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı obayazit68
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bende de var, ben de bekliyorum sonucu...
|
|
Citroen C-Elysee
1,6 HDI Comfort 2014 |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
bu sıralar havalar da çok sıcak birkaç derece fazla göstermesi normal olabilir.uzun yolda 90i geçmeyen hararet yokuslarda 100 civarına çıkmaya başladı bende de. ben havalar a baglıyorum. tabi bir de klima işin içine girerse uzun yolda ve yokusta motor iyice yoruluyor.
Düzenleyen talip206 - 03 Ağustos 2016 Saat 22:58 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |