![]() |
|
Rampada hararet sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anil92 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2016 Saat 23:34 |
Arkadaslar merhaba, ufak bir kaza gecirmistim ve fan ve radyatör degisti fakat yeni bir sorun ortaya cikti. Rampada hararet 90in ustundeki cizgiye geliyor yani 100 e fan acik oldugu halde. Normal trafikte ise fan eskisi gibi acildigi yerde aciliyor ama kapandiginda 92 93 derece de kapaniyor , degistirmeden once tam 90 in uzerinde kapatiyordu. Bunun nasil bir sıkıntısı olabilir cunku rampa olayini da buna bagliyorum.
|
|
anl
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anıl bu aralar benim araçta aynı senin geçen yaz 90 dereceye kadar düşürüyordu. termostat ve hararet müşürünü kontrol edeceğim bende büyük ihtimal değiştiririm. sonucu yazarım sana
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
anil92 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Abi bekliyorum sonucunu
|
|
anl
|
|
![]() |
|
obayazit68 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı obayazit68
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bende de var, ben de bekliyorum sonucu...
|
|
Citroen C-Elysee
1,6 HDI Comfort 2014 |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
bu sıralar havalar da çok sıcak birkaç derece fazla göstermesi normal olabilir.uzun yolda 90i geçmeyen hararet yokuslarda 100 civarına çıkmaya başladı bende de. ben havalar a baglıyorum. tabi bir de klima işin içine girerse uzun yolda ve yokusta motor iyice yoruluyor.
Düzenleyen talip206 - 03 Ağustos 2016 Saat 22:58 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |