![]() |
|
kopan vites topuzu değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2016 Saat 17:22 |
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yenisini alıp bunun üzerine takıp çeviriyorsunuz,beyaz plastik çubuğun üstüne.Ama onun dibinide sökün çevire çevire çıkar ikiye bölünmüş gibi gözüküyor.Orjinal olursa hem görsel hem dayanıklılık adına güzel olur.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
.............
Düzenleyen x571 - 03 Temmuz 2016 Saat 14:29 |
|
![]() |
|
Beyaz parça da kalan bilezik gibi siyah parçayı mı sökmek lâzım. El ile sağ sol yaptım ama canı çıkmak istemiyor herhalde. bunu çevireceğimiz bir yön var mı? farkeder mi? ingiliz anahtarı kullansak sorun olur mu? başka bir yere zarar verir miyiz ? |
|
![]() |
|
netten bir iki video baktım. citroen için körüğü de çıkarıyorlar. bunda öyle bir şey yapmamız gerekiyor mu?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Baya oldu ben yapalı direk olarak tarif edemiyorum ki ben körüğü sökmüştüm galba kenarlardan kastırınca gelir oda.Körükten emin değilim yanlız ama bi ip vardı birşey yapılıyordu onla onu hatırlıyorum.Evet o dipteki kalan kopuk parçada çıkacak sağ sol yapın sıkışmıştır.Topuzun geçtiği beyaz plastik çubuk önemli kırmamaya dikkat edin.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
youtube sağolsun, plastik amerikan kelepçe varmış.onu kesiyoruz sanırım :) ilgi için teşekkürler |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |