![]() |
|
Boya fiyatlari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2016 Saat 08:21 |
Arkadaşlar aracın lacivert olması nedeni ile temizlik boyası atılacak . belden aşağı diye tabir edilen şekilde olacak. Bağcılar Kocasinan esenler civarı belden aşağı fırın boya fiyatları nasıl yeni yaptıran varmı arkadaşlar
![]() |
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Erdem bende beyaz düşünüyorum dediğin gibi belaltı.İstanbul'da değilim ama aldığın teklifleri paylaşırsan sevinirim.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
600 TL DEN BAŞLAR 3000 TL KADAR FİYAT ÇIKAR ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün mahallede 2 ustaya sordum biri 1200 dedi tanıdık vasıtası ile diğeri 2750 bence 2750 çok pahalı. 1200 diyen tavan hariç fırın boya + iç kuaför yaparım dedi.
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Şehir farkı sanırım, arkadaş aracını komple fırına soktu göçükler ve macunluk işleri olduğunu söylemişti. Hepsi toplam 1.500 lira fiyat aldığını söylemişti
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
bana sorarsanız 2000 altındaki fiyatlara pek güvenmeyin arabayı vezirde eden rezilde eden boyadır.
sonra 3 kuruş fazla verseydim de sağlam iş olsaydı diyeceğine bir seferlik yaptırın işi... tavan hariç diyorsun yarın öbür gün arabanın tavanla aşağısı arası bariz sırıtacak haberin olsun ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
cnrx9004 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2016 Konum: SANCAKTEPE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
sancaktepeye gelme imkanın varsa biraderimin boya kaporta atölyesi var elinden geldiğince yardımcı oluruz sana
|
|
XGB17S
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
outlaw Hocam zaten ben boyayıp toparlayip satacağım artik bize küçük gelmeye başladı araç. Eksiklerini gidermeye çalışıyorum. Bi arkadaşın 307 sinin bi kaç parça boyası vardı onları yaptı işçilik iyi. Fırın boya olacak zaten benimki. Nasip diyelim bakalım görelim. cnrx9004 kardeşim o tarafla gelme imkânım yok maalesef.
|
|
![]() |
|
Kardeşim satma amaçlı boyatıcaksan Alaşehir hesabı denen ucuz ve üstten boyatabilirsin .. Bu daha hesaplı olur senin için...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
Ben kendim alırken birkaç parçam işlem istiyordu. Boya ve macun dökülmesi vardı. Hemen yaptiramadim bundan sonrada işlem isteyen araç almam bende satmam alan kufredecegine dua etsin.
|
|
![]() |
|
FuRiouS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
İstanbul Kagıthane'de bulunan kendi boya kaportacımı siddetle tavsiye ederim..
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=42004&title=peugeot-206-cabrio-restorasyon-bir-cabrionun-ye konuyu okuyup inceleyin son sayfaya kadar yapılan isciligi boyayı gorebilirsiniz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |