![]() |
|
206'nın vites kolu sallantısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
brkhkn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2016 Saat 14:38 |
arkadaşlar benim 206 da özellikle 3 ve 4. viteslerde gidince vites kolu epey bir sallanıyor. Bu normal mi değil mi bilmiyorum. Acaba sizlerde de oluyor mu? Ustaya sordum; fransız arabaları 3 kollu vites kolu olduğundan böyledir dedi. ama hiç inandırıcı gelmedi bana. Sizin 206 larda da böyle oluyor mu?
|
|
.brkhkn.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sallanırda çok aşırı derecede sallanmaz 3 cubugu oldugu dogru en cok sallanan seride 106lar
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Benim 206 da hafif titreme var ama sallantı yok.Aşırı sallanmıyorsa hiç kurcalatma bence
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Aynı sorun benim araçtada vardı bir zamanlar aksları yaptırınca tamamen düzeldi.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
fatihc88 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
S.a beyler benim 206 xdesing var bu km göstergesi aracı kapattiginda hala yanıyor ve sönmüyor rakamlar orda bu akuyu yer mi nasıl kapatabilirim o km göstergesini
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Sizin sorununuzun bu konuyla alakası yok biraz hocam. Hiç mi sönmüyor ? Normal de 1 dakika için de sönmesi lazım kapıları kitledikten sonra.
|
|
![]() |
|
fatihc88 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Kanka yanlis yere yazmışim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |