![]() |
|
207 Yol Bilgisayarı ve Multimedya Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2016 Saat 00:27 |
Hos geldiniz.
Forumda vakit gecirirken biraz arastirma yapmakta fayda var. Eski konular genellikle ilgili baskliklar altinda detayli aciklamalarla mevcut veya arama kismi bu islemler icin cok ideal. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=40586&title=2005-sonrasi-teyp-iptalinde-ekran-ayarinin-yapilm |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haliyle teybin üzerindeki menü düğmesi teyp olmadığı için çalışmaz ve ayarlayamazsınız, ya mutimedyayı kullanacaksınız ya da orjinali. tercih sizin. benzin ibresine gelince , tüm fransız araçlarında durum böyledir. benzinden yemez ama ibre düşer.
|
|
![]() |
|
berkanoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2016 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamlar candostlar,
Sıkıntılarımı bahsetmek istiyorum belki bir çözümü vardır. 1)Aracımda multimedya sistemi bulunmaktadır. Xetec marka. Fakat Gövede olduğu için üstteki yol bilgisayarını sürekli yandırıp söndürüyor ve tarih vesaire hiç birşey ayarlanmıyor. Bir hata olduğunuda gösteriyor ve sıcaklığıda doğru gösteriyor. Yanıp sönmesi ayarlanmaması ve menüye girememesi büyük sıkıntı. Orjinal teyibi taktığımda normale dönüyor. Bunu nasıl sabitleyebilirim? 2)Geri vites kamerasında buharlanma veya su kaçması problemi var çalışıyor ama bulanık gösteriyor nasıl temizleyebilirim? 3)DYMCO marka lpg tüp kullanıyorum. Motor ışığını nasıl söndürebilirim ayrıca, lpg olduğu için benzinden yiyor gibi gözüküyor ibre sıfıra inince sıfırlanıyor ve eski haline dönüyor.
Mersin'de ikamet ediyorum bu arada. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |