![]() |
|
Stepne Kafesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
suleyman123 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2016 Konum: maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suleyman123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2016 Saat 20:55 |
|
Saol kardeşim denerim :
![]() |
||
Peugeot 206 xr 2001
|
||
![]() |
||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynen öyle.Zaten araç alırken bundan sonra herşeyi tek tek kontrol edeceğim.Ufak tefek dediğimiz şeyler hem bulunmuyor hem de çok pahalı. |
||
![]() |
||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
![]() |
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
suleyman123 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2016 Konum: maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suleyman123
|
Aynen kardeşim tekerin içinde sunger de yok normal kapayıp koymustum
|
||
Peugeot 206 xr 2001
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suleyman123
|
Arkadaşlar benim de stepne den ses gelio sonuna kadar sıkılı ama gene gelio bende gevşetip arasına paspas koydum sıktım şimdi ses azaldı çok az gelio arada bir bilgisi olan yazabilirmi saolun..
|
||
Peugeot 206 xr 2001
|
||
![]() |
||
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
|
Adem aracı satmayı düşünüyorum aslında dediğin doğru.Alacak kişiye düşeriz hiç olmadı.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Bence hic ugrasmayin eger boyle cok sehirler arasi yol yapmiyosaniz iptal edin vizeden vizeye bagaja koyar gidersiniz hemde agirlik yapmaz arkada genede karar sizin
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler soner,pazarlık aşamasındayım
![]() |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
şimdiki ıustalar öyle malesef hocam
https://www.araba.com/308373696-peugeot-206-stepne-demiri-2011-14-guclu-oto-da |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
|
İşten güçten zaman bulamıyorum Antalya merkeze gitmek lazım.Manavgat'ta 14" sac jant bile bulamadım.Ya da ben bulamadım.Ayrıca o dediğini ölçüp yapacak usta kaldı mı?Herkes 'değişecek'çi olmuş maalesef 'tamir' olayı bitmiş. |
||
![]() |
||
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
çok sağol üstad
|
||
Ele-Elo
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
bagaj halısını kaldırında bir vida görürsünüz hocam onu sıkarsananız ses olayı kesilir muhtemelen.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
hazır stepne konusu görmüşken benimkindende ses geliyor araba sallanınca sıkma yeri falan varmı bu stepnenin ?
|
||
Ele-Elo
|
||
![]() |
||
|
çıkmacılarda yok mu hocam. ankara istanbul sormak lazım usta birşey uydurur bence ölçülere üzerinde alabilir. ona görede yapılır diye düşünüyorum.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
![]() |
||
|
Merhaba arkadaşlar,
Geçen yaşadığım kazada stepne kafesi düşmüş bulamadık.Yenilerini set olarak satıyorlar 230 tl.Bagajdaki bağlantı parçası ve alttaki kanca duruyor.Ben bir kafes yaptırsam demircide falan diye düşündüm.Ne dersiniz?Ölçülerini bulamadım.Bana resmi ve ölçüleri lazım.Elinde olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Herkese güneşli güzel günler dileğiyle.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |