![]() |
|
alternatör kayışı ses yapıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gurkancinoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurkancinoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2016 Saat 08:45 |
aracın alternatör kayışından ses geliyor. 1 Aydır v kayış spreyi ile idare ettim ama artık değişmesi gerekiyor. Rulman ve v kayış değişecek İzmir'de evime yakın olduğu için peugeot Halil Öztürk'de değiştirmek istiyorum. Sizce ne kadar bir rakam çıkar. Daha önce değiştiren var mı peugeot servislerde.
|
|
206 Roland Garros
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kayış 30 tl sadece rulman değişirse 30-40 tl dir. kütükte değişirse fiyat biraz dah artar. 20-30 tl işçilik gider yani çok basit bir işlem. 20 dk almaz. ustanın
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence hemen değişmelisin ucuz bişeydir ama koparsa çok daha fazla maliyetler çıkarabilir
|
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
![]() |
|
Utkukaraca67 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2016 Konum: Sirnak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Utkukaraca67
170 tl bursada kayis ve gergi kutiginun degisme masrafi
|
|
![]() |
|
gurkancinoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurkancinoglu
Arkadaşlar dün sanayide problemi hallettim. Gelen ses klima kompresörü rulmanındanmış. Rulman dağılmış. Değiştirdim ses kesildi. Ücret rulman+işçilik 80 tl.
![]() |
|
206 Roland Garros
|
|
![]() |
|
erhan.35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardesim bende izmir ciglide oturuyorum ayni problem bendede var sesin kayistan ve kasnaktan geldigini soylediler 2 sinide deistirdim ses devam ediyor sanayide hangi tamirciye gittin yardimci olurmusun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |