![]() |
|
SÜSPANSİYON ÇÖKMESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2016 Saat 17:09 |
Daha önceki haliyle hiç bir farkı yok. Varsa da farkedemiyorum
Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 10 Mart 2016 Saat 19:25 |
|
![]() |
|
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
![]() ![]() ![]() ![]() |
sert virajlardadamı hissetirmiyor
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Sürüş esnasında bi sıkıntı yok ama bilemiyorum
|
|
![]() |
|
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
kesinlikle ustaya gösterin önemli mevzu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
İçim cız etti ama yapacak bişey yok artık. Şu durumdan sonra ne yapmak gerekir. Bir arkadaş Zamanla kendine geleceğini söyledi. Ne derece doğrudur bilmem. Bi ustaya göstersem mi
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkada yay yok arkadaşlar torsiyon sistemi var bizim araçlarda,çok yük bindiyse bu tarz bir şey olması normal fazla zorlamayın sonuçta kapasite belli.Torsiyon sistemi zaten hassas bir sistem birde yılların vermiş olduğu yorgunluk bozuk yolların vermış olduğu yıpranmalar var.Arzalanmasında ayarını yaptırmak basit,arza yaparsa masraflı iş,herkeste düzgün yapamıyor.Tavsiyem çok zorlamayın arka tarafı.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Htc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2015 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Yaptirdm bugun 50 tl ye.1 dis yukselttk dedi.Arka da helezon olmadigi icin yine ayni arka taraf birz basik olur dedi.Ama daha once bu kadr belli degildi ve surerken hissetmiyordm.Simdi nedn boyle oldu anlayamadm.2001 model xr de helezon yok mu gercktn? Takilir mi?
|
|
Peugeot 206 2001 1.4 xr
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
306 Arka torsiyonları geçen yaz yaptırdım tanıdıktı usta
Malzeme ve işcilik 700 aldı piyasa 500-700 arası tutuyor inşaallah bu kadar yüksek çıkmaz geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
Fırtına61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
Orjinali Yaylar kesilince arka kamber ayarımı ne varmış one arka bir olsun diye ustanın yapacağı işi senin arkadaşlar yapmış
|
|
![]() |
|
Htc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2015 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Hocm ayni sorun bende de oldu neden oldugunu bilmiyorm ama 1 aydir ayni bu sekilde kullaniyorm.Arka basik, ön normal.Arkaya 3 kisi flan oturdugunda ön taraf şahlanmiş gibi kullandim sinir bozucu bisey.Yarin yaptiracgm sorunun torsiyon oldugunu söylediler yükseltilecek diye.Fiyat ne tutar acaba bilgisi olan var mi?
|
|
Peugeot 206 2001 1.4 xr
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Böyle bişey mümkün mü pek fikir sahibi değilim ama gözümle gördüğüm kadarı ile öyle geldi. Olay şöyle gelişti. Halısaha maçı sonrasında, arkadaşlar arabaya doluştu. Arka 4 ön benle beraber 2 ve bagaj kapağını açarak ayakları dışarda kalacak şekilde bagajın içine 2 kişi oturdu. daha sonra baktığımda eskiye nazaran, çamurluğun lastiğe yanaştığını gördüm. Önle kıyas yaptığımda normal şartlarda arka daha yüksek duruyordu. Bu olaydan sonra arka önden daha alçak görünüyor. Gözlerim bana yalan söylüyor olamaz. Arabamı Da iyi tanıyorum. Böyle bi durum olması mümkün müdür ? Süspansiyonlar mı kırıldı gitti yaylara mı bişey oldu anlamadım. Gidişinde herhangi bir sorun yok. Yardımlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |