|
308 dizel otomatik motor yagı secimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
everest
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2016 Saat 23:46 |
2008 model dizel otomatik 308 aracıma motor yag degişimi yapıcam 90000 km bunun yanındda bu km de neler yapılması gerekıyor birde hangi yagı tavsiye edersiniz yardım
|
|
oguzhan53
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Castrol edge 5w-40 yağ bizim dizeller için en iyi yağdır. Rutin 15 bin bakımı yaptırmanız yeterlidir. harici bir şikayet yoksa ekstra birşey yaptırmanıza gerek yok.
|
|
everest
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
TESEKKURLER ARKADASIM
|
|
mimit
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Mobil 1 esp 5W30 kullandım bu yağı kullandığım süre içerisinde bir defa bile partikül filitresi ile ilgili bir sorun yaşamadım, castrol peugeotun onay verdiği bir yağ değil ancak kullanılmaz değil, eğer bulabilirseniz ve bütce uygunsa alabileceğiniz en iyi yağ Motül dür, aracın periyodik bakım aralığını 10.000 km ye düşürmenizi de ayrıca tavsiye ederim, yeni yağlar içlerinde birçok katkı maddesi bulundurduğu için belli oranda eksiltme yapabiliyorlar ve 15.000 km bakım aralığında olsalar bile 10.000 km den sonra motorun biraz daha sesli çalışmaya başladığını duyabilirsiniz. daha önce carbon clean yapıldıysa carbon clean de yapılabilir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |