![]() |
|
PEUGEOT 407 tablet pc+ses sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KRATERYA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2016 Saat 09:58 |
Peugeot 407 ye tablet pc yapmayı düşünüyorum bu konu 407 sahipleri tarafından çokça merak edilen ve uygulanan bir konu ben bu konuya birde ses sistemi eklemek istiyorum orta halli alt ve üst ses seviyelerinde kaliteyi bozmayacak subwoofer anfi mid takımı dönüştürücü vs ne gerekiyorsa ve en önemlisi tablet pc seçiminide kapsayan bir teklif bekliyorum tablet pc olarak galaxy tab 3 düşünüyordum işin içine tesisat girince değişiklik olurmu bilmiyorum tablet pc ve tesisat için toplam (1000-1500 tl) bütçem var tavsiyelerinizi bekliyorum...Muhabbetle
Düzenleyen KRATERYA - 24 Şubat 2016 Saat 09:59 |
|
![]() |
|
KRATERYA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beyler hadi bilenler üşenmesin projeyi sağlam temellerde inşa edelim forum için 407 ciler için çok faydalı olacaktır...
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
forumda 307 sine böyle bir uygulama yapmıştı bir arkadaş önemli olan çarçeve uydurabilmek. diğer detaylar bir şelilde çözülür ama yakışırmı yakışmaz mı orası ayrı bir konu :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
1500 tl kadar çıkıyorsan tan oto ile iletişime geç. sana paketi hazırlar gönderir sadece montajlarsın. samsung tabletleri kullanıyor zaten. direksiyon kumandandan tut herşeyin aktif olarak çalışır.
youtube'ye tan oto yazman yeterli. 2000 tl montaj dahil yapıyorlardı bir görüş çok kaliteli sistem oluyor...
|
|
![]() |
|
Yapanlar var kardeş çok şık duruyor fakat anfi ile yapan yok ...
|
|
![]() |
|
bakıyorum kardeş teşekkür ettim...
|
|
![]() |
|
Firma ile görüştüm malzeme benden 300 tl işçilik istedi yalnız onun projelerinde çerçeveyi kendi yapıyor home tuşu tablet kenarları hepsi dışarıda ama 407 navisyon çerçevesinde o bölüm kapanıyor neyse olmadı malzemeleri alıp süreceğim zonguldağa...
Düzenleyen KRATERYA - 25 Şubat 2016 Saat 23:24 |
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
bence değer gitmeye.adam işinde baya profesyonel...
|
|
![]() |
|
tablet pc den nasıl yararlanırız navigasyon geri görüş kamerası multimedya haricinde...
|
|
![]() |
|
torque programını kurup elm327'den aracınızın tüm bilgilerini tablete aktarabilirsiniz. wifi camera ile geri görüş kamerası olarakta çalıştırabiliyorsunuz .
android olduğu için binlerce yazılım var kamera kayıt programı kurup aracın önüne kamera yerleştirip yol kamerası olarak bile kullanırsınız.
|
|
![]() |
|
Tablet ses sistemi için bass olarak JBL Box12P 30cm Portlu 12 Subwoofer anfi olarak JBL GTO 601.1 580 w anfi ve JBL GTO 6808 component mid bass takımı bunları buldum kafam çok karıştı bunlar sizce orta halli bir tesisat için yeterlimi twiteer tavsiyeniz nedir tek bass ile yapılacak set ve en önemlisi bütün ses sevilerinde çok net ses almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum...
Düzenleyen KRATERYA - 09 Mart 2016 Saat 14:58 |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Takip
|
|
![]() |
|
Sorunun cevabını başka bir konuda buldum
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15451 bas olarak jbl gt5-12 modelin 30 cm 1100 watt bas mid olarak jbl gto 6508c 2 takım anfi olarakta jbl gto5355 5 kanal anfi Düzenleyen KRATERYA - 10 Mart 2016 Saat 08:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |