![]() |
|
Sarmal direksiyon kaplama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Omer_mydnc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Bakirkoy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Omer_mydnc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2016 Saat 22:14 |
Merhana arkadaşlar 206 aracimin direksiyonu baya aşinmis ve elime siyah tozlar geliyodu.Dün sarmal suni deri kaplama aldim 20 tl ye ve bugun direkyonu 90 dakikada diktim ve güzel bir goruntu oldu sedef kaplamadan iyi oldu bence fotograf koymaya ugrastim forumu takip ediyorum ama yapamadim işi bilen varsa ona atiyim o koyabilir resmi..Eger kaplama dusunen varsa güzel bir uygulama tavsiye ederim..
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel oluyor evet.Bende kullanıyorum dikmesi uğraştırıyor ama görüntü maliyetine göre gayet iyi oluyor,geçme kılıflardan falan daha iyi en azından.Sırf aşındı diye değil simit yıpranmasın diyede yapılıp kullanılabilir özellikle sıcak havalarda fazla sürtünme oluyor çünkü.Ben bu nedenle diktim.Resim yüklemek için internet üzerindeki resim yükleme sitelerini kullanabilirsiniz yada mesaj yazdığımız kısımda çapraz yukarı doğru ok olan buton var üstte,tam editör o moda geçip resim ekle kısmına tıklayıp yükleme yapabilirsiniz.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba link varsa alabilirmiyim bende benim aslana yapıcam :)
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Omer_mydnc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Bakirkoy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Omer_mydnc
Şu resim işini beceremedik :(zeytinburnu sümer mah.18 sokakta aksesuarci var ordan aldim..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Omer_mydnc
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() |
|
Daha önce bununla ilgili konu açmıştınız yanılmıyorsam siz aldınızmı bu üründen.2 saatlik emeği hayatta çöpe atmam sökmem diyordum ama tam kaplayan kılıf bulsam galba tekrar söker yaparım :)
|
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Yok almadım ama bir tanıdığım gittigidiyordan 95 liraya almış ve uygulamış sonuç muazzam. Cidden direksiyonun havası değişiyor ama aklımda kesinlikle uygulayacağım bunu ben de kendi kaplamamı söküp :) Tabi önce yay, mercek, kat iptali yaptırmam lazım
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Omer_mydnc
Samet baya güzel gözukuyo direksiyon orjinale yakin olmuş.alibaba ya baktim eet var ama internetten sipariş vermek var :)aksesuarcinin onunden gecerken almak kolayima gitti ...
|
|
![]() |
|
AliUmut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Kalakaldım kışın ortasında yine
Yine aldandım sonunu bile-bile Cennetden kovuldum isyan ede ede Hiç utanmıyorum |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Ben kendim yaptım bu şekilde komple kapladım :) maliyeti de 1 lira :) evet yanlış duymadınız pazardaparça deri satıliyordu 1 liraya aldım makina da diktim. Daha sonra sarmal direksiyon kılıfı gibi direksiyonun üzerine iki saat kadar sürede diktim.
Yarın foto paylasayim isteyene kalıp ölçüsü de veririm fakat benim aldığım deri incecik ve çok sünen güzel bir deriydi. 120 cm aldığım ölçü sünmeden dolayı 80 cmye kadar düştü. O yüzden kalıp vermenin pek anlamı kalmıyor. |
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
arkadaşlar ben bu kılıf işine baya sarmıştım bir aralar önce 20tl ye aldım denemek için fena güzel oldu ama malzeme kalitesi işte 5 ayda soyulmaya başladı bende n11 den hakiki derivardı onu aldım 44tl kargo dahil harika oldu önceleri rengi torpidoya uyum sağlamadı ama şimdi bir harika renk tonu kalitesi hissi mükemmel oldu yarın resmini paylaşırım sizlerle yapamam demeyin yaparsınız birde kendi emeğinizle yapıp ortaya muhteşem birşey çıkınca daha bir güzel duruyor herkeze tavsiye ederim
http://urun.n11.com/direksiyon-aksesuarlari/bod-gercek-deri-direksiyon-kilifi-P26982807
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Hocam fotoğraf atabilirseniz çok iyi olur bayağı merak ettim |
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
![]() |
|
alfonsoxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
aracı aldığımda vardı Sarmal kaplama dikmeli deri çok aşırı kalın ve hissiz bir duygu veriyordu söktüm attım biraz yıpranık da olsa orj simiti gayet yumşak ve hoş bence sedef kaplatıp görüntüyü iyileştirmeyi düşünuyorum sarmal kılıflarlada güzel hoş ama çok kalın oluyor direksiyon simidi :/
|
|
![]() |
|
AliUmut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
benim direksiyonun soyulma diye bir riski olmamasına rağmen sarmal direksiyon kılıfı alıp diktim bende. kavraması filan çok iyi oldu.
|
|
Kalakaldım kışın ortasında yine
Yine aldandım sonunu bile-bile Cennetden kovuldum isyan ede ede Hiç utanmıyorum |
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Benim direksiyonumda cok temiz oldugu icin yipranmasin diye kaplattim satarken buyuk ihtimal sokerim alacak adam temiz direksiyon bulsun diye
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Bu da benim daha önce bahsettiğim pazardan 1 tl ye aldığım parça deri ile yaptığım direksiyon kılıfı. Arabanın dışı ve içi kırmızı olduğu için kırmızı dikiş attım. Deri o kadar ince ve güzel deri ki varlığı hissedilmiyor bile. aslında bunu denemek ve kalıp çıkarmak için yapmıştım ama güzel oldu sökmedim. yakında tekrar deneyeceğim aynı deriden bulursam. Piyasada 10 20 tl ye satılıyor ama onlar direksiyon kollarını sarmadığı için bunu yaptım. Aslında kollara ayrılan bölümü parça yapmak yerine yekpare yapsam daha iyi olacakmış ama söylediğim gibi deneme amaçlı yaptım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |