Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Peugeot 206 cc Hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Peugeot 206 cc Hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aerdurur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aerdurur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Peugeot 206 cc Hakkında
    Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 00:23
Merhabalar .. Peugeot 206 cc alacağım en yararli konularin burada olduğunu gördüm yardimci olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim ..
1-) Yakıt Tüketimi (Düz&otomatik)
2-)Düz Vites mi ? Oto mu ?
3-) Garros , 2000 , 1600 hangisi olmalı ?

Aracı kesin olarak alacağım O Yüzden Yorumlariniza çok ihtiyacim var , her yorumunuz çok değerlidir . şimdiden herkese çok teşekkür ederim .

Düzenleyen Aerdurur - 29 Aralık 2015 Saat 00:25
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 01:13
Orjinalini yazan: Aerdurur Aerdurur Yazdı:

Merhabalar .. Peugeot 206 cc alacağım en yararli konularin burada olduğunu gördüm yardimci olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim ..

Aracı kesin olarak alacağım O Yüzden Yorumlariniza çok ihtiyacim var , her yorumunuz çok değerlidir . şimdiden herkese çok teşekkür ederim .

hosgeldin, oncelikle hayırlısı olsun.

1. düz vites 1600cc 50 kurus ortalama yakar.
2. sana kalmıs birsey, ben sahsen otomatik arabadan keyif alamadıgım icin manuelciyim.
3. 1600 motor bence bu kasaya yeterli. motor gucunden ote temiz bir cc bulmaya bak.

sahsi fikrim, acele etmeden yavas yavas bak en gec marta kadar almıs ol. cunku yazın cc fiyatlarına havadan 3 bin daha ekleniyor ve yazın ilan daha cok haliyle. almadan iyice baktır. lifte kaldır motora baktır. cabrioyu ac kapa ac kapa iyice kontrol et. camları indir kaldır bak. lpg takılmıs bir cc almanı tavsiye etmem. neden dersen cc zaten keyif arabası, alan adam 3 e 5 e bakmaz yaktıgında. lpg takılmıs aracın zaten cok kullanıldıgını anlarsın. icine dısına bak, orjinalligi bozulmamıs bir araba sec. uzerinde cc ya da rc jant olsun. guzel bir renk sec mesela  mavi kendini cok belli ediyor ve cc ye yakısıyor. takıldıgın bir yer olursa yine yaz bu konu altından yardımcı olurum.
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
Aerdurur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aerdurur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 01:20
Öncelikle kiymetli yorumlariniz adina cok tesekkur ederim .
Renk olarak mavi yi dusunuyorum bende , fakat ben otomatik vitesden yanayim biraz tek endiselendiren otomatik vitesde yakitin biraz fazla olabileceği ? Tutupda 600-700 lere giderse yakit bmw mercedesten bi farki kalmaz , araci performans acisindan cok etkiledigini bildigimden kesinlikle benzin dusunuyorum . su aliyor vs vs gibi sacmaliklara itimat etmiyorum zaten orayi es gectim sadece 1,6 ile 2000 arasi yakit tuketimi nasil olur burada endiseliyim .yoğun bi trafiktede kullanmayacagim konya dayim trafik gayet normal ne dersiniz yakit a motor farki konusunda . simdiden tesekkurler tekrar
Peugeot Yaşam Biçimidir :)
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 01:30
2000 motorun vergisi de farklı oluyor tabi o da var.
bu arada zaten 2.0 motorda otomatik vites olmuyor. otomatik istiyorsanız seciminiz 1.6 dan yana olacak demektir.
Yukarı Dön
Aerdurur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aerdurur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 01:57
Hmm anladim .. Baska yorumlar cikmaz ise 1,6 oto vites e agirlik veriyorum o zaman tesekkur ederim ilginiz icin cok sagolun
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 02:20

Hmm anladim .. Baska yorumlar cikmaz ise 1,6 oto vites e agirlik veriyorum o zaman tesekkur ederim ilginiz icin cok sagolun

rica ederim, kolay gelsin.
Yukarı Dön
İbRahiM_qüRcaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İbRahiM_qüRcaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 06:43
Kardeşim hoş geldin.Öncelikle hayırlısı olsun.Bende 2 hafta önce nasip oldu aldım 1.6 16 cc.Sana tavsiyem acele etme ben biraz acele ettim bana geri dönüşü 1,5-2 milyar oldu.Arabayı ekspertize soktur yağ kaçaklarıa dikkat et.Su alıyor saçmalıkları deyip geçme çünkü bazı cabrıolarda bu sorunlar var ona dikkat et ,hardtopa dikkat et çalışmasına filan.Arabada arka koltuklar yok denecek kadar küçük bunları bil.Yakıt konusuna gelince otomatik fazla yakar ama bu tip arabalarda otomatik daha iyi tutuluyor o artık sna kalmış birşey
Yukarı Dön
sonerkyl Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sonerkyl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 08:43

Öncelikle hoşgeldiniz, daha iyi yardım alabilmek için;

Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...

Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen;
Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22

1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Mail adresiniz:

İlginiz için teşekkür ederiz.

Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi
www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.
Yukarı Dön
Aerdurur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aerdurur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 08:49
Öncelikle emek verip yorum yazmaniza cok tesekkur ederim .
Su alma sacmaliklari dememin sebebi tavan kismiyla ilgili cok uyarilar olmasi onu artik ezberledim inanirmisiniz :)
Arka koltuk olayini biliyorum araci yakinen defalarca gordum inceledim . konuyu acma sebebim ozellikle yakit tuketimi ile ilgili otomatik bende cok yakacaktir diye dusunuyorum fakat net bir bilgi veren olmamis o konuda . araci alir almaz hic bir sorun cikmasa bile muhakkak yetkili servise goturup butun bakimlari tekrar ysptiracagim yani masraf edecegim nolursa olsun biraz takintiliyim ona tertemiz olmali herseyi aldigimda iyi olsa bile daha iyi yapma takintisi diyelim :)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İbRahiM_qüRcaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 15:33
Hayırlısı olsun diğer arkadaşında yazdığı gibi mart,nisana kadar inşallah temizinden bir tane bulursun
Yukarı Dön
Aerdurur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aerdurur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 15:34
Tesekkur ederim yorumlariniz adina insaallah nasibimizde varsa alacagim artik tesekkurler ilginiz icin
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İbRahiM_qüRcaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 15:35
Kardeşim otomatik vites hangi araba alırsan al manuele göre fazla yakıyor.
Yukarı Dön
Aerdurur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aerdurur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 15:39
Evet tüm yorumlar ona dayaniyor , fakat manuel de sevmiyorum surekli dur kalk da vitesle ugrasacagim , netice de sehir ici agirlikli kullanacagim o yuzden az fazla yaksin varsin otomatik olsun diyoeum
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı İbRahiM_qüRcaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 18:05
Benim araba manuel ama cabrıolara otomatik yakışıyor varsın 10-20 kuruş fazla yaksın☺☺
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 18:10
otomatik araba sehir trafiginde buyuk rahatlıktır, sol bacagını bagdas bile yapabilirsin :)
Yukarı Dön
Aerdurur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aerdurur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 18:39
Aynen aynen sehir trafiginde manuel cekilmiyor ikide bir vites at isin gucun yoksa debriyaj ayari filan hic olmuyor boyle :D caprio oldugunun farki olsun az fazla yaksim dediginiz gibi on yirmi kurus cok muhim degil :)
Yukarı Dön
timo206 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı timo206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2015 Saat 16:13
Arkadaşım merhaba,bende yeni 1.6 2002 model CC aldım otom. vites. ince dokuyup sık belledim   tazikli yıkamaya sok,
tavanı test et,  
150 160 km bi hızla yol al rüzgar sesini dinle araba yalpalıyomu ona bak
Otom vites ise gecislerini kontrol et,
 cihaza bağlat,
 rampada askıda bırak in b i sigara yak bekle arac kaymazsa devam :),
tüm fonksiyonları test et,
yan aynalarından tut klima,abs,asr ne varsa
airbag anahtarı ile kapat  ,aç
arabayı  düşük vites yor hareretine bak
motor yağı şanzıman yağı triger vs. bunları hiç soylemiorm bile baktırsan bile kendin değiş ki bilesin durumun ne olduğunu,
tavan açıkken  aracı sür, bagajdayken  takırtı tukurtu varmı ;)
 orjinal olsun
benzin li olsun
daha sonra kaporta incelemeye gecebilirsin,
tavan+bagaj kazalı olmasın  güle güle bin.

yakıt olarak ise; 1.6. cc otom aracım  50 TL benzin ile şehir içi 140-160 km yol yapıyorum.

Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2015 Saat 17:06
Orjinalini yazan: timo206 timo206 Yazdı:

Arkadaşım merhaba,bende yeni 1.6 2002 model CC aldım otom. vites. ince dokuyup sık belledim   tazikli yıkamaya sok,
tavanı test et,  
150 160 km bi hızla yol al rüzgar sesini dinle araba yalpalıyomu ona bak
Otom vites ise gecislerini kontrol et,
 cihaza bağlat,
 rampada askıda bırak in b i sigara yak bekle arac kaymazsa devam :),
tüm fonksiyonları test et,
yan aynalarından tut klima,abs,asr ne varsa
airbag anahtarı ile kapat  ,aç
arabayı  düşük vites yor hareretine bak
motor yağı şanzıman yağı triger vs. bunları hiç soylemiorm bile baktırsan bile kendin değiş ki bilesin durumun ne olduğunu,
tavan açıkken  aracı sür, bagajdayken  takırtı tukurtu varmı ;)
 orjinal olsun
benzin li olsun
daha sonra kaporta incelemeye gecebilirsin,
tavan+bagaj kazalı olmasın  güle güle bin.

yakıt olarak ise; 1.6. cc otom aracım  50 TL benzin ile şehir içi 140-160 km yol yapıyorum.

bahsettiginiz kontrollerden gecirdiginiz 2002 model 1.6 otomatik cc yi kaca aldınız? arkadas fiyat konusunda da bilgilensin ve km nedir?
Yukarı Dön
Aerdurur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aerdurur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2015 Saat 17:08
Evet yeni gordum mesaji fiyat araliklari nelerdir siz kaca aldiniz mesela . ortalama 35-40 kurus yakiyor ozaman benzinde ve bu hicbisey degil otomatik bi araba icin bence .
Arabayi butun detayina kadar baktiracagim zaten onerileriniz icin tesekkur ederim . en cok merak ettigim otomatikler ortalama ne kadar yakiyor 50-60 kurus filan gibi dusunuyordum ben bide konya dayim burada trafik daha az dur kalk olayi az filan o yuzdende biraz fark edebilir yakit konusu sanki
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2015 Saat 17:15
35 kurus iyimis ya cidden, ben otomatik cc kullanmadıgım icin o konu hakkında bilgi veremiyorum ama mesela ben manuelde 50 tl ye 100 km gidiyorum bu da 50 kurus demek, sanırım ibrahimin manuel o da benim gib 45 50 kurus yakıyor, yakın bir arkadasımda da 206 1.6 var manuel o da 50 yakıyor, demekki otomatikler daha az yakıyor iyimis dizel gibi doldur doldur gez :))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 254 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 176 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 788 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 6140 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 9 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 1994 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1082 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 7315 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1182 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1370 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 3578 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 5796 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 503 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 1362 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5047 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40684 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 892 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 20225 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 6320 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 1582 4 Serdar102
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EYLÜL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
Murat0642 3
tunakrf 2
Warcry 2
407aziz 2
GRKN35 1
berter 1
GökhaN 1
KillBOB 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English