|
izmir bulusmasi.. Bulusuyoruuuz.... |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Guncelll yoksa iptal ediyoruzz
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
sanctuary35
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
|
Napioruz aksama
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Sikinti yok bulusuyoruzz
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
sanctuary35
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
|
Tam neresinde
|
|
|
|
Adem Kurtuldu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
İkea yan otoparkinda
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
sanctuary35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
|
ben 19.30 gibi foruma gecicem yemek falan derke 8 gibi orda olurum
|
|
|
|
Adem Kurtuldu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Tamamdir abi
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
sanctuary35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
|
Gelen varmi arkadaslar?
Sansa hondacilarinda bulusmasi varmis heryer honda kaynoo |
|
|
|
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Buluşma gerçekleştimi acaba ? Gerçekleşti ise görüntü varsa bekliyoruz :)
|
|
dgngogo
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2015 Konum: izmir bornova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tarih belirtinizmi benmi görmedimm ne zaman buluşuyorsunuzz
|
|
her zaman hazırım
|
|
İbRahiM_qüRcaN
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
|
Hafta sonu olmalı bence.Herkes çalışıyor
|
|
06AV1465
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2015 Konum: izmir bornova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamın Aleyküm hayırlı günler ben daha yeni üye oldum gruba toplantı yaptınızmı yada yapacaksanız en yakın hangi günde olacak ????
|
|
Mehmet ADAĞ
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İZMİRDEN HİÇBİR CACIK OLMAZ ARKADAŞLAR
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
dgngogo
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2015 Konum: izmir bornova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tarih niye belirtmiyorsunuz.....
|
|
her zaman hazırım
|
|
sanctuary35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
|
arkadaşlar buluşma oldu bitti. 4 araçla yaklaşık 15dklık
|
|
|
|
İbRahiM_qüRcaN
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
|
Buluşmalar İzmir-Manisa olmalı.Ve buluşma günü değil buluşmadan 3-5 gün önce belirlenmeli ve hafta sonu olmalı.Yoksa koskoca peugeot formundan sadece 3-4 kişi bir araya gelir
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
işte ben bu yüzden bir cacık olmaz dedim yıllardır bu hep böyle oldu maksimum 4 kişi oda 10-15 dakika harcadığın zamana mı yanarsın harcadığın yakıta mı yanarsın ..
artık bende hiç bir buluşmaya katılmıyorum buradan takip yeterli ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
Adem Kurtuldu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Valla kimse yanlis anlamasin ama bulusma yapalim dediler tamam dedik bi hafta boyunca guncel olan konuya zahmet edipte bi saat tarih yazmadilar gelcez diyenler zaten yoktu 4 kisi zaten cok iyi bi katilim oldu ben hasta yatagindan kalkip gittim sadece duzenledik adimiz gecti gelene gidene ayip olmasin diye ama onur abinin dedigi gibi izmirde olmaz bu isler ben 15dk durdum ama 30 dk da dursam bisey degismezdi gittim evime yattim... Bundan sonrada toplanan yada toplancak arkadaslara zaman uyarsa katilirim saygilar...
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
dgngogo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dogru diyonuzda tarih verseniz bence daha ii olur her dakika girip bakamıyorum tarih belirtirseniz ayarlarım işlerimi gelirim daha öncede sordum tarih diyeeeee
|
|
her zaman hazırım
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |