![]() |
|
Jant boyama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
gokhanyalcinkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2015 Saat 17:35 |
|
peki dıştan yapsam farın etkisini ne kadar düşürür abi var mıdır bilgin ?
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet ben dıştan filim bahsettim ama içten karartma da cok güzel duruyor aslında.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
gokhanyalcinkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Farların içini karartıyorlar ya ondan yapmayı düşünüyorum becerebilirsem , senin dediğin direk dıştan mı film çekeyim abi anlamadım orasını :)
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
:) ozmana nacizane fikrim ön farları hafif siyah filim kapla, plakalarıda biraz karart karayılan olsun aslan :)
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
|
Haklısın abi de bende tam tersi o fikir :) Elimden gelse tamamen mata çevireceğim :)
|
||
![]() |
||
|
Elinize sağlık. Başka ne yapalıbilirim sorunuza cevap olarak benim görüşüm jantınızı eski haline getirebilirsiniz. Zira hiç hoş olmamış, koyu renkli araclarda özelliklede siyahlarda bence parlak aksesuarlar daha güzel hoş duruyor bu tabi benim görüşüm.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
|
![]() Aksesuarcıdan aldığım siyah mat sprey boyayla 16 inç. gümüş renk jantları boyadık. Jantları güzelce yıkayıp bezle iyice sildim. Başka işlem yapmadan boyayı vurduk. Şimdilik çok iyi duruyor umarım bozulmadan devam eder :) Arka parklara siyah film çektik güzelde durdu. Filmlerin numarasını da biraz daha koyulaştırmayı ve en kısa zamanda pasta cila ile işi biritmeyi düşünüyorum. başka güzelleştirme için ne yapabilirim var mıdır fikir verebilcek olan :)
Düzenleyen gokhanyalcinkaya - 14 Aralık 2015 Saat 09:31 |
||
![]() |
||
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
|
Resim ekleme hakkında bilgi verirmisiniz pc den biliyorumda telefondan ekleyeceğim
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Paylaşın burdada görelim nasıl bir işçilik çıkmış güzel olması dileğiyle...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
|
Sağol öneriler için bakalım gün sonunda bizi neler bekliyor
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Astar ve boyadan sonra vernik tarzında koruyucu bir madde atıyorlar jantın üstüne araştırın ıstersenız ama adını hatırlamıyorum şuan.Ayrıca boya ısıya dayanıklı boya olsa sizin açınızdan daha sağlıklı olur.Sprey boya deneyiminiz varsa zaten başka birşey eklemeye gerek yok astar ve boyada ince tabakalar halinde çalışmaya bakın boyayı çok katı oranda atmayın uygun mesefeden ince olarak geçin.Boyadan önce jantın zeminini boyaya uygun hale getirin herşeyden önce zeminin boyaya uygun hazır olması gerekiyor bu konudada jantın eski boyasını olabildiğince çıkartmak 1.etkenlerden.Son olarak mat siyah geçici bir hevesse plasti dip tarzında bir şey tavsiye ederim tazlikli suyla sureklı yıkamadığınız halde bir müddet gider.Kolay gelsin...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
|
Bugün arkadaşın gazıyla hadi dedik bu işi yapalım bauhaustan 2 kutu mat siyah boya 1 kutu astar 2 de zımpara aldık geldik yarın başlıyoruz 16 inç jantları boyamaya. Önerisi yada püf noktalarını bilen arkadaslar varsa yazabilir. Öncesi ve sonrası dıye fotoğraflamayı düşünüyorum
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |