|
2011 308 PERFORMANS |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
baris75
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2015 Konum: ARDAHAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2015 Saat 09:15 |
merhaba arkadaşlar ben 1hafta önce 2011 peugeot 308 access 1.6 vti 120 hp otomatik aldım ve siteye yeni üye oldum arac 45000 de yetkili servisden aldım ve ilk defa otomatik pejo kullanıyorum bana performansı çok kötü geldi aracın manual 307 kullanmıştım bundan önce rkadaşın arcıydı 110 hp benzinli olan onun performansı çok iyiydi ama bu aracın d modunda yokuşta hızlanmak için yükleniyorum 2den 3 e atınca araç boguluoyr gibi olup yavaşlıyor acaba bi sorunmu var hepsimi aynı otomatiklerin kullanan varsa yardımcı olurmu çok pişman oldum eğer bole ise aracın performansı kullananların yorumlarını bekliyorum arkadaşlar lütfen bi yardımcı olun arabayı nerdeyse satacam o kadar sogudum araçtan
|
|
legolas
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba bende manuel kullanmyı sevenlerdenim fakat şehir içi trafiğinden rahat etmek amaçlı otomatik düşünüyorum. bilgisi olan arkadaşlar yırdımcı olursa sevinirim
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Manuelle otomatik arasinda performans farki olur tabikide ozellikle yokuslarda erken vites degistirdigi icin arac bogulur bunu gazda iki kademe bulunur ya gazi dip iki kere dip yapip vites kucultmesini sağlayıp yüksek devirde vites gecisisaglamak gerekir. Boylelikle arac vites degistirince bogulmaz. Mobilden yazdigim icin yazim hatalarini maruz gorun iyi forumlar
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
baris75
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2015 Konum: ARDAHAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dip yapınca vites düşürdüğünü biliyorum bi örnekle anlatayım normal bi yokuşu cıkıyorum alt tarafdaki düzlükden kalkış yapıp hızlanıyorum arac ikiye atıyor yokuş başlıyor manualle alıyorum 2. vitesde 5000 devire kadar cıkıyorum aracı 3e atıyorum araba boğuluyor hızlanmıyor iyice hızı düşmeye başlıyor o zamanda tekrar 2.vitese düşmek zorunda kalıyorum yani arac manuale alıp kullanıncada aynı tepkiyi veriyor d modundada s modundada aynı tepkiyi veriyor acaba herhangi bi sorun olabililrmi yoksa hepsimi aynı diye oğrenmek istiyorumki ben ardahandayın en yakın servisde 400 km uzakta eğer gerçekten bi sorun varsa servise gitmeyi düşünüyorum eğer herkesinki aynıysa yapacak bişey yok :)
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence bir sorun var . Benim araç 308 değil ama 206 bile sağlıklı şanzımanda böyle problem olmadığına göre 308 de hiç olmaması lazım. Bence en yakın zamanda gösterin.
|
|
baris75
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yani bencede bi sorun var aracı bide ankarada göraldan aldım sorunsuz değişensiz bi araç olduğu söylenildi hiç bi sorunu problemi yok denildi ama bole bi sorunu memlekete gelince yaşadım bakalım ne olacak umarım ole bujilerde falan olan bi sorundur hemen çözülür inşallah
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |