![]() |
|
KAPILARIM KİLİTLENMİYOR. MERKEZİ KLT |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
skksomerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2015 Saat 23:47 |
Selamın aleyküm, Merhaba 206 aracim kapıları kilitlenmiyor kumanda ile sadece geri açılıyor böyle bir sorun yoktu ama bugün kilitlemedi el ile kilitledik yolda giderken orta lamba da yanıp sönüyor açık zannediyor kitlesem dahi. Swich mi bozuk ve be kadara mal olur??
|
|
![]() |
|
Quasar07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2015 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
90 veya 50 TL'ye motor alacaksın bukadar elektirik ciye goster
|
|
![]() |
|
alihan59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2015 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
aynı sorun bendede var birşey yaptirmadim sorunu anlayamadim ki kimi zaman kendi düğmeye basiyom kitliyor kimi zaman kitlemiyor
|
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
|
skksomerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
Valla sağolasın ben bugun w40 sıktım ama yanlış yere kapının kilidine sıkmışım dediğin iyi oldu yarın oraya sıkıcam sorun inş çözülür.
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Inanir misiniz baktim benim aracimda sivic yok bazen benimkide ayni sekilde oluyor e sivic yok ben napicam :))
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
Dünden beri bakıyorum switch yok bende bu sanırım 306 ya ait foto. Ama ben bulamadım acaba bizde switch Nerede? ?
|
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
yanlıslık olmus kardes 306 fotosu bu, 206 larda kapı siwici kapı kilidinin içinde oluyor wd 40 ile yağlamayı dene içine dogru bolca sık , elinden gelir ise döşemeği sokup kapı kılıdı mekanizmayı sokersen içindeki siwici goreceksın ,ben pek anlamam dersen hiç ugrasma kiliçiye git 20 ,30 tl yaptırabılırsın
Düzenleyen Ahmet_ach - 27 Ekim 2015 Saat 23:09 |
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Merhaba.
Kilit içine bolca wd40 sıkarak çözüme ulaşmayı deneyebilirsiniz. Sonuca ulaşabilirseniz ne ala. Ulaşamazsanız; hangi kapının kilidi bu sorunu oluşturuyor onu bulmak lazım. Onu da ekrana bakarak tespit edebiliriz. Ardından bir anahtarcıya gidip, bozuk kilidin, beyine açık uyarısı vermesini sağlayan kabloyu kesmesini söyleyin. Bu işlem için ben 20 tl ödedim. Veya, yeni bir kapı kilidi alırsınız. Sanırım ön 230 aka 170 tl civarındaydı yeni kilit. |
|
![]() |
|
alihan59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2015 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
iyi de benim hiç kapılarımda böyle bir sich yok ?
düz orasi
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Kilit içine
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
99 model hata yazmıyor tek satır ekran var hangi kapı olduğunu nasıl anlayacağıniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |