![]() |
|
Acil yardım arac su alıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eguzhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2015 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2015 Saat 11:37 |
Allah yine şu yine şu alıyor içine araba yardım bilgi verin 106 nerden şu alır icine
|
|
![]() |
|
Eguzhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2015 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Denedim dediği mazgaldan Su döktüm tahliye kanalından lastiği üzerine akıyor içeri girmiyor tek ihtimal on cam pulastigini digidtircen
|
|
![]() |
|
hakanerbas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakanerbas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ön camdan alma ihtimalide var ama genelde cam ızgarasının ordaki suyu aşağı atan kanalların tıkalı olmasından kaynaklıyor. istersen o kısma birisi su döksün biriside içeriden baksın o şekilde daha iyi anlayabilirsin.
|
|
hakanerbaş
|
|
![]() |
|
Sanruf yok kardeşim bir bulamadım bazı arkadaşlar on cami şok fitilerini değiştir diyor ama ne
|
|
![]() |
|
hakanerbas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakanerbas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araçta sanroof varmı kardeşim
|
|
hakanerbaş
|
|
![]() |
|
Acil yardım arkadaalar 2001 model 106 quicksilver aracım var arac düz bir zeminde yağmur altında park halindeyken sağ yolcu kısmında şu almış paspas şu içinde on silegec adında gider boruları na baktım pislik yok şu döktüm cama şu gitti içeri almadı aracıMDA camurluk Altina baktım çürük yok on paspas in Torpido yanında islaklik yok paspas in üzeri kuru zemin ıslak sanruf yok aracında cam fitil lerde değil kapi altı giderler e baktım açık onlarda delircem ya nerden şu alır bu araba sadece sağ yolcu kısmının camın önünde tahliye kanalın orda tahliye deligi var onun üzerinde kilima fan motor deligi var ordan mi alır acaba alsa biraz yukarda o anlamadım acil yardım arkadaşlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |