|
307 Tablet Uygulaması |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
zeksar
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2015 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2015 Saat 09:03 |
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok iyi olmuş
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güzel bir çalışma olmuş hocam benim şöyle bir tavsiyem olacak yaptıgınız çarçeveyi söküp ek yerlerini güzelce sıfı bir zımparayla elden geçirin sonra astar boya atin ve daha sonra istediginiz renge boyarsanız daha hoş olacaktır.
Düzenleyen sonerkyl - 10 Haziran 2015 Saat 11:50 |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
wesser12
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok güzel olmuş Lenova yazısı olmasa daha hoş olurdu :9
|
||
Ert.Kckrk
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ert.Kckrk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Emeğinize sağlık . Harika duruyor
|
||
Peugeot 206Van 1.4 HDİ 2008
Taht değişir, Baht değişmez . |
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çerçeve biraz amatör olmuş olsada genel görüntüsü ve işlevi bakımından gayet güzel olmuş güle güle kullanın.Kişisel fikrim konsolun çerçevesini bi fiberciye bırakıp güzelce tekrardan boya işlemine sokarsanız dahada orjinal bir görüntü elde etmiş olursunuz.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
zeksar
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2015 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çerçeve konusunda son derece haklısınız .Tablet olayı bir anda aklıma geldi denemek için elimde olan malzemelerle yaptım.Çerçevede kullandığım plastiği pimapen kapısından söktüm sadece çerçeve olduğunda nasıl görünecek diye, lenova yazısını asitatlı kalemle gizlemeye çalıştım hoş olmadı sildim ,vaktim olursa yazıyıda kapatacak şekilde bir çerçeve yapmaya çalışacağım. Olumlu olumsuz yorumlarda bulunursanız sevinirim.. Düzenleyen zeksar - 11 Haziran 2015 Saat 07:46 |
||
34gz8579
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Amfi durumu nasıl olucak
|
||
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
|
Facebookta da paylaşmıştınız sanırım hatırlıyorum. Sony mex serisi anaünite kullanmıştınız. Soran arkadaş için Sony teypte amfi çıkışı var..
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
tarantula_tr
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
|
|
BBence hiç te fena olmamis
|
||
lilokan
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2018 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
harika olmuş yapicak birini bulsakta yaptirsak
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |