|
PEUGEOT direksiyon kumandası aparatı 2002 sonrası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
umitdagli
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı umitdagli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2015 Saat 14:38 |
206 aracım için almıştım orjinal cd çalarını tekrar taktıgım için satıyorum ,
İsteyene pioneer Deh 9650 Bt teyp de satılır , Ürünü 5 aydır kullanıyordum aracı satılığa çıkardıgımı için ,üzerine orjinal cd çalarını taktım, Bu ürünü 5 ay önce ebay üzerinden almıştım , 2002 model üstü destekliyor 206-307-406 90 TL satıyorum ilgili arkadaşlar aşağıdaki linkten bana ulaşabilirler http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kablo-aksesuar-peugeot-direksiyon-kumandasi-aparati-2002-sonrasi-234624698/detay/ |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba hayırlı satışlar,
ikisi için son fiyat ne olur mikrofon duruyor mu ? |
|
umitdagli
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı umitdagli
|
Size özelden yazdım..
|
|
umitdagli
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı umitdagli
|
Ürün Satılmıştır ,
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |