![]() |
|
Jant Boyama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Casus0390 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2015 Konum: Kasımpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Casus0390
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2015 Saat 09:33 |
Gayet guzel ıscılık abi elınıze sağlık
Düzenleyen Casus0390 - 03 Eylül 2015 Saat 09:36 |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taner die yazdim ama sen tamer abiymissin ya kusura bakma yasi sonradan gordum.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Memnun oldum taner. Guzel iscilik yapmissin bu arada elin yatkin :)
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Tamer0671 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2015 Konum: Ankara Gölbası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tamer0671
![]() ![]() ![]() ![]() |
106 206 306 FaRkEtMeZ Bas Gaza AfFeTmEz
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
boyamakla uğraşma al 206+ kapak takımı görüntü biraz daha yenilensin
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Eline sağlık güzek olmuş bence yazıların degilde zemini sarıya boya yazılar siyah kalsın daha şık durur bence birde sol kapı boyalımı resimlerde hep farklı tonda duruyor
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
Bu da şu anki kara jantlı hali. Acaba buna beyaz yanak atsam nasıl olur? Ya da yanak yerine lastik yanaklarındaki yazıları mı boyasam?
![]() |
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Arkadaşlar geçen evin önünde bi minibüs ebnim araca sürtüp gitmiş ve bu arada jant kapağını patlatmış benim. Şu anda söktüm kalan kapakları ve kara jant var. Şimdi napsam kararsız kaldım. Kara jantın yanına beyaz yanak çekip kullanmak var aklımda ama bilemedim. Kırılan kapağın aynından buldum. Ondan alarak 3 adet de yedek elde etmiş olabilirim. O hali de gayet hoşuma gidiyordu aslında.
Kırılmadan önceki hali. ![]() Şu şekilde orjinale mi dönsem yoksa. ![]() KAra jantlı halini birazdan atcam.
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
ayrıca bende yazıları beyaza boyamayı düşünüyorumda yakıştıramadım daha, 307bursa üstadım yoksa mavimi yapsam yazıları :D :D :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
otosundur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
Mukemmel olmus. Lastigin uzerindeki yazilarida ya beyaaz yada sariya boyarsan duzgunce son nokta olur.
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
elinize sağlık gayet güzel olmuş
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Tebrikler, çok güzel olmuş, ellerinize sağlık :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben eski arabama mat siyah yapmıştım. mat daha hoş durur tavsiye ederim. eski haline göre çok hoş olmuş elinize sağlık
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
elınıze sağlık bende dün boyadım bıraz yağmurun azızlığıne uğradım ama gerçekten emeğime değer :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim. Nasıl yapılır kısmına açmak istedim konuyu ama beceremedim, oyüzden herhangi bir yerde açtım.
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
fenerli_dadas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
tebrikler mükemmel duruyor...
|
|
307 1.6 xr 2004
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
güzel işçilik olmuş tebrikler.
Not : Konu Nasıl Yapılır kısmına taşınmıştır.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Beni harekete geçirerek emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.
Bundan sonraki işlem kaputa mat siyah kaplama. Lastik yazılarını beyaza boyasam mı sizce?
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Slm arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan bir işlemdi. Jantları sökmeden boyamak aklıma yatmadı pek. Sonuç olarak böyle bir şey çıktı ortaya. Pas, kir ve lekeden eser kalmadı. 2 kutu sprey boya zımpara ve kağıt bant ile halloldu. Toplamda 12 tl. Jantların boyası şu an için çok parlak oldu ama bir iki yıkamadan sonra ve lasitkleri de parlatınca tam olur diye düşünüyorum. Ve bitmiş hali. ![]() Bantları sökünce :)) ![]() ![]() ![]() Aynı işlem önlere de uygulanıyor. ![]() Jantlar tekrar takıldıktan sonra porya kapakları ve bijonlara da hafif boya sıktım. ![]() Boyama İşlemi. ![]() ![]() Boya öncesi maskeleme aşaması. Kağıt bant kullanılarak. ![]() ![]() ![]() Jantların eski hali. ![]() ![]() |
|
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |