![]() |
|
arka cam kendiliğinden açılıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
czadan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2015 Saat 17:31 |
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım çok severek kullandığım 2003 model 307 xt aracım var aracımdan memnunum fakat birkaç çözülemeyen problem yüzünden araçtan soğumaya başladım işin kötü tarafı da aracımın her yerini yaptırdım satsam al ben kullanamadım sen kullan durumuna düşecek 1. problem aracım söför arka camı arabayı kilitledikten sonra veya açtıktan 1- 2 dak sonra kendiliğinden iniyor indikten sonrada açma kapama düğmesi aktifleşmiyor ancak arka cam ısıtma rezistant düğmesini açınca cam aktif hale geliyor cam motorunda veya kartında hiç bir sorun yok çünki bu arıza sadece kış günlerinde tekrarlıyor kışın motorun fişini çekiyor yazın ise takıyorum yaz boyu sorunsuz bir şekilde çalışıyor. söför kapısı düğmelerini değiştirdim sorun değişmedi 2. problem cam sileceği bazen kendiliğinden orta hızda çalışmaya devam ediyor yağmur hızlı yağmasada ilk başlangıçta yavaş çalışıyor sonra orta hızda takıl kalıyor
siz değerli deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkür ederim. Eğer bu sorunları çözebilirsem aracımı dahada seveceğimi düşünüyorum.
|
|
cxz
|
|
![]() |
|
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BSI yada cam motoru problemli olabilir , ölçüm yapmak lazım kesin teşhisi koyabilmek için ancak kışta bu sorunu yapmasına anlam veremedim belki size öyle gelmiş olabilir mi?
2. Sorun ise; ön cam değiştiyse sensör yerine düzgün takılmadığından yapabilir.
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
kışınsa büyük ihtimalle bsı su alıyor olabilir.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
czadan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
arkadaşlar önce ilginize teşekkür ederim benim arabanın bsı beynine hiç müdehale edilmemiş anlıyacağınız teyp felan takarken ön camın yanındaki giriş yeri kapalı işin enteresan yanı cam şu an hiç bir sorun çıkarmadan çalışıyor bu sorun nem sorunu ise bir çözümü varmı
|
|
cxz
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
soketlerde oksitlenme olabilir. söküp silikonlu spreyle temizlemek lazım hepsini.. bsı den olma ihtimalide var ama şu an çalışıyor diyorsunuz bence kapı içlerindeki soketleri temizleyin..
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Soner haklı kapı içi soketlerden kesinlikle. özellikle oksitlenmeden dolayı devrenin kesilip tamamlamasını sistem açma kapama olarak algılıyor. Bsi den olsa yaz kış yapar. soketleri bypass yaparak denemeni öneririm . böylece motorlardan mı değil mi sorusu da ortadan kalkacaktır.
|
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
anladım arkadaşlar bunuda deniyeceğim ustama söyleyeyim sprey ne marka ve özwellikli olacak acaba
|
|
cxz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |