![]() |
|
Hangisi Güzel |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2015 Saat 00:55 |
Arkadaşlar geçen evin önünde bi minibüs ebnim araca sürtüp gitmiş ve bu arada jant kapağını patlatmış benim. Şu anda söktüm kalan kapakları ve kara jant var. Şimdi napsam kararsız kaldım. Kara jantın yanına beyaz yanak çekip kullanmak var aklımda ama bilemedim. Kırılan kapağın aynından buldum. Ondan alarak 3 adet de yedek elde etmiş olabilirim. O hali de gayet hoşuma gidiyordu aslında.
Kırılmadan önceki hali. ![]() Şu şekilde orjinale mi dönsem yoksa. ![]() Bu da şu anki kara jantlı hali. Acaba buna beyaz yanak atsam nasıl olur? Ya da yanak yerine lastik yanaklarındaki yazıları mı boyasam? ![]() İnce bi yanak koyarsak şöyle oluyo ![]() Kalın yanak koyarsak şöyle ![]() Yanaktaki yazıları da boyarsam o zaman da şöyle olyo ![]() Eğer yanak takarsam altını da 3.5 luk yayla indirmeyi düşünüyorum. Bu yayı kullanan arkadaşlar varsa fikir verebilir mi? Nasıl etkileri oluyo arka torsiyondan da indirmek gerekir mi? Önleri düşürünce araç kazık gibi olur mu? |
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimlere bakınca lastik yazılarını boyamak daha hoş duruyor gibi geldi bana ama yapıp da pişman olmak istemiyorum. Yanağı geri sökeriz onun dönüşü var da yazıları boyarsak oyle kalır sanki gibi.
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Sadece sunduğum seçenekler arasından fikir istiyorum diyorsanız orjinal derim içlerinden en güzel duran orjinali ama gümüş gri yine orjinal renkte olması şartıyla.Aracı diğer 206 lardan farklı yapmak istiyorum, biraz etkili bişeyler olsun diyorsanızda atın bir çelik jant araca olay kapansın.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladığım kadarıyla arkalar basılmış zaten ve 206 nın en hoş hali (ön-arka eşit) bana göre. Yaylarla oynamak yerine onların parasına çelik jant alıp daha güzel bi görüntü alabilirsin. Daha öncede söyledim yine söylüyorum; At bi çelik jant sende kurtul arabada kurtulsun bizde kurtulalım
![]() |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
206+ orjinal kapak takımı al 100 tl fln araban daha yeni durur.
|
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Orjinal kapak değilde yaz geldi artık, Jantı beyaza boya, Lastiğinde yazılarını boya :)
|
|
![]() |
|
:)
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bence yazıları boya ama beyaza değil turuncu renk olsun.
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
En güzeli ilk resimdeki bence. Kara jant modası geçti artık. Yazının da geri dönüşümü yok. Hem lastik üzerine kimyasal olan boyayi sürmekte sağlıklı değil lastik açısından
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
kapaksız daha güzel
|
|
2002 1.6 110 hp 98500
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
ne yaparsan yap bizi bulaştırma
![]() ![]() ![]() 2.el çelik jant al en kötüsü...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |