![]() |
|
Silkeleme Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2015 Saat 18:04 |
Benim bobin yeni değişti kardeş orjinal boin buli yeni ama yine de yapıyo. Benzinde daha çok yapıyo lpg de biraz daha azalıyo. Motor ısınınca lpg de daha çok düzeliyo ama benzinde yine aynı şekilde slilkeliyo. Kesik kesik atıyo sanki benzini.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin kokusu sabah ılk calıstıgında normal bıraz cıg atar ama sallamayı bobınden daha cok yapar catlak vs varsa bobınde eger bobın saglamsa egsozt baglantı lastıklerını kontrol edın bende de oluyodu sabah calıstırdıgımda yuksek calıstıgından ısınana kadar egzost fazla sallanıyodu tıtreme yapıyodu
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzin kokusu duyuyorum ama egzosdan gelen koku sanki
Düzenleyen themurat54 - 12 Haziran 2015 Saat 00:27 |
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Haber verirsen sevinirim yaptirdiginda. Ben atesleme bobinini degistirdim sanirim epey duzeldi. Artik psikolojik mi oldu bilmiyorum. Az hissediyorum normal mi başka bi araçta denemem lazim
|
|
Peugeot 206 Sedan
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim bobin buji yeni ama yine de yapıyor. Benzinde daha çok yapıyo tüpe geçince daha düzgün çalışıyo. Anlamadım giti rolanti motoru da 200 250 lira civar 1.6 ların. Aracın 1.4 se iyi 50 lira civarı. Motor ısınınca da yapıyo ama daha az. Bi usta senin rolantı motorun arızalı demiti ama bilmiyorum artık nbı ıkı ustaya daha göstercem. İlk çalıştığında benzin kokusu geliyo mu sizde de
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
peogeot 307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2015 Konum: GÜNEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peogeot 307
benimde aynı sıkıntı hafta sonu baktıracammm...
|
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
araçta lpg var sanırsam (atiker mi?) Büyük ihtimal atikerdir. bende de oluyor sorun lpg enjektörlerinde diye tahmin ediyorum daha önce araştırdım başına gelenlerin çoğu lpg enjektörleri sıkıntısı çıktı. Bi deneme yapabilirsin şöyle (ben yaptım sonuç: lpg sıkıntısı ; aracı stop etmeden önce benzine alıp 5 10 saniye kadar bekle sonra (motor soğukken yapıyordur) stop et. bi süre geçsin akşamdan benzinde bırakıp sabah çalıştırdığında yapmıyor olacak sorun lpg enjektörü ise. Eğer yaptıysa yine ilk ateşleme sistemine baktırman bobinlere bakınca ustalar anlar bujilerde olabilir. geçmiş olsun..
Düzenleyen riderzist - 06 Haziran 2015 Saat 03:56 |
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Yeni bir sorunla karşınızdayım :)
Arkadaşlar aracı çalıştırdığımda genelde biraz ısınsın diye bekliyorum ve araç hafif hafif silkeliyor sabit şekilde çalışmıyor bu da beni rahatsız ediyor. Ateşleme bobininden mi yapar ? Rölanti motoru ile alakalı olabilir mi? Bilen yada basina gelen varsa yardımcı olursanız sevinirim. |
|
Peugeot 206 Sedan
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |