![]() |
|
206 hdi feline aracın |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cemozrsln ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2015 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cemozrsln
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2015 Saat 13:59 |
Merhaba Arkadaşlar Forumda Yeniyim Kusurum Olursa Afola
Kendimi tanıtıyım ismim cem istanbul umraniye deyim 21 Yaşındayım Yaklaşık bir ay önce 206 1.4 hdi feline bir araç aldım Araçtan memnunum özellikle önceden benzinli bir araç kullandığım için yakıt konusunda beni tatmin ediyo görüntü ve gidiside güzel Fakat esas konuma gelecek olursam bugün sanayiye gittim sebebi de arka taraftan garç gurc sesler geliyordu gittim ustaya gösterdim ve bana torsiyondan yapıyor dedi çok sinir bozucu bir ses kamyonet kullanıyormusum gibi hissettiriyor maliyeti ne kadar tutar dediğimde ise bana 850 tl gibi bir fiyat söyledi şimdi bu duruma yorumunuz nedir öğrenmek isterim doğrumudur banami fazla geldi Yanlış yere açmış olabilirim konuyu kusura bakmayın |
|
![]() |
|
oktan24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiyat biraz uçuk 500 600 arası birşey tutar Torsiyon tamiri işini sağlam yapan bir usta bulmalısın yoksa 1 sene geçmeden tekrar ses yapıyor ben geçen sene yaptırdım şimdi tekrar ses geliyo alıştım o sesle yaşamaya biraz Müziğin sesini artırıyorum yola devam 😀😀
|
|
![]() |
|
oktan24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Ankara'da bu işi Hakkı'yla yapan usta tavsiyelerinizi bekliyorum😀
Düzenleyen oktan24 - 03 Haziran 2015 Saat 14:13 |
|
![]() |
|
Cemozrsln ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2015 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cemozrsln
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yani Diyosun yaptırırsın bir daha olmama gibi bir garantisi olmaz yada baya para bayılıp işi ehline yaptırcaksın o zamanda garantisi olmuycak peki bunun bana + ve - leri neler olur araca zararı nelerdır yanı bilginiz varmı
Düzenleyen Cemozrsln - 03 Haziran 2015 Saat 14:17 |
|
![]() |
|
Benim imkanım olsa komple sıfırını Alıp takıcam internet sitelerinde 850 900 civarı birşey menşei ithal yazıyor . Size tavsiyem forumda bu işi yaptıran arkadaşlar var istanbuldan konuyu görürlerse yardımcı olurlar onlardan usta tavsiyesi alabilirsin . Araca zararı konusunda pek bilgim yok
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cemozrsln
![]() ![]() ![]() ![]() |
İstanbuldan Yardımcı Olabilicek Arkadaşlar abiler varsa sevinirim sagolun ilginiz için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |