![]() |
|
direksiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sefabasaranaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2014 Konum: keçiören ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaranaa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2015 Saat 17:57 |
arkadaşlar selamlar 2004 1.6 xt 307 im var
direksiyondan sesler gelmeye başladı hırıltı gibi rota sok falan dediler pek anlamadığım konular nedir bunun sorunu maximumdan minimuma fiyat bilgisi olan var mı?
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiriltiyla rotun alakasi yok kardes pompa hitilti yapar sorun ne zamanlarda nasil oluyo
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
bursada dıreksıyon kutusu tamırı 150 tl sokme takma 150 tl dıreksıyoncu alıyor kronuk 307 arızası
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
bende 106 var...sağa sola cevırırken hırıltı ( hıııııı hııııııı) inleme gibi vızlama gibi ses gelıyordu
direksıyon pompası dedıler...sıfırı 650 tl...bazı sıtelerde 300 tl...peugeot market sıtesınde 650 ıdı ama ben cıkma buldum face gurubunda 200 e aldım.70 taktırmaya verdım ses gıttı... şimdi başka sorun cıktı...bı ıkı ay sonra gıbı sag sola cevırırken gıcır gıcııııır edıyo bildiğin. sordum gıttım...dıreksıyon kutusu dedı.sadece sökmesı 100 tl dedi...burç varmış içinde.o değişcek dedi.150 ye hallederız ama acelesı yok dedı...muayene de gelıyo ınsallah sıkıntısız gecer valla....
|
|
![]() |
|
sefabasaranaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2014 Konum: keçiören ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaranaa
teşekkürler arkadaşlar yanaşırken ses yapıyor ya dururken duyuyorum yolda giderken sanmıyorum yapmıyo
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaranaa
teşekkürler arkadaşlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |