![]() |
|
Avensis |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2015 Saat 23:17 |
Arkadaşlar epeydir devam eden araç arayışımı sonlandırmak üzereyim. 1998 model Toyota Avensis almak üzereyim. Araç 2.0 Liftback otomatik vites olarak geçiyor. Toyota motor sağlamlığı ve dayanıklılığı ile diğer markalar göre bir adım önde olduğunu duymuştum faka bu marka ve bu model daha önce hiç kullanmadım. Bu araç hakkından düşünceleriniz ve artı / eksi yönleri hakkında fikirlerinizi bekliyorum. |
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha öncede söylediğim gibi, bu kadar eski arabalara bakma derim eski aracın madem 307 çok eski olamaz 1998 dediğin araba 18 yaşında ne kadar sağlam olursa olsun ben şahsen tavsiye etmem.
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
hiçbir halt olmaz o arabaya. 2001 öncesine kadar olanlar alınır binilir...
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Temizini bulursan canavar gibi araba. Dediğin gibi onların motoru kolay kolay ölmez 600 700 bn km binersin bakarsan. milyon km kadar gidiyormuş. Temizi denk gelse bende değişirinm.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
emrercmrt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrercmrt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arac ne olursa olsun temizini bulur ve sende temiz bakarsan hicbir arabanin motor sorunu olmaz insanlar ne istiyor motoru zorlayim sıkıstıriyim ve motorumun omru uzun olsun k.b yin ama hic bir arak buna dayanmaz.
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Vazgeçtim zaten. Araç eksper de sınıfta kaldı.. Arayışlara devam..
|
|
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
makyajlı 307 den sonra bu tür eski arabalar ne olursa olsun tat vermez, jenerasyon farkı var. isterse mercedes olsun eski kalır. fiyat aralığınız nedir belki biz de araç önerebiliriz?
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
bende arabayı sattıktan sonra başka bir araç bulana kadar neler çektim... piyasa yalancı dolu, söyledikleri gibi çıkmıyor araç... kolay gelsin...
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
17 maximum 18 bütçe.. Otomatik şart..
|
|
|
|
![]() |
|
erdemumut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2013 Konum: elbistan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemumut
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
size opel vectra önenirim yine 98 modele kadar olan CD leri alabilirsiniz biraz km düşük olursa şanzuman problemi onlarda olmaz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |