![]() |
|
rölantide gelen garip uğultu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2015 Saat 23:43 |
arkadaşlar bu gün akşam farkettim uğultuyu aracı istop edecekken sol önden böyle değişik bir ses geliyor.
Sol çamurluğun o taraftan uğultu gibi değişik tam anlamadım video çektim
|
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
burakbaykal2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakbaykal2
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ses buradan çok net anlaşılmıyor tabi ama değişik bir tıkırtı var gibi sanki dimi ?
|
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ses kaputu açınca nerdeyse duyulmuyor sol camurlukta en net duyulduğu yer.Araç hareket halindeyken en sol şeritten giderken refüjden yansıyıp kulağıma gelen bir ses var şık şık diye ama rölantide bu ses yok.2. Seste yine sol tekerden geliyor. Neyle alakalı olabilir.motor sokukken yok gibi
|
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |