![]() |
|
Peugeot 206 hdi Basma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pressoke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2015 Saat 18:55 |
Peugeot 206 hdi marka bir arabam var ve basmak istiyorum. Ve bir sürü şekilde basma tekniği var Yay kesmeden tut coilover'a kadar. Haingisini önerirsiniz. Vede olumlu ve olumsuz yönlerini yazarmısınız.
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesmeyi önermem. pres yapıyorlar onuda önermem mukavementi bozuyor.
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Basik olsun istiyosaniz eibach 5cm yay yada coilover digerlerinin hicbiri saglikli degil kesme yada pres otobanda filan araca sekme yaptiriyor yada yay kirilma ve yay atma riskide var
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
ege55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
bende bugün sordum 5cm yay 5 basmaz bunu 3,5 yapalım dediler
|
|
![]() |
|
aslanaft ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Bende yay var dusunusen uygun veririm 5 cm net dusurur resim gondereyim düşmüş halini
|
|
![]() |
|
aslanaft ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=40584&title=mrb-konyadan-ali-ben-selamlar-herkese
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Yayların markası nedir acaba ? Ben de 16'lık jant takıp 3.5 yay takmayı düşünüyordum ama 5 cm çok mu olur ki :)
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Kim 5 basmaz dediyse isi biraksin 3.5cm yayla arac 3.5cm alcalir 5cm ilede 5cm alcalir e dogal olarakta 5 cm daha alcak olur benim tavsiyem coiloverdan yana en guzeli el yapimi birkac dukkan var yapan 500-600 civari ister dip yapin ister en yuksege alin 10-15dklik yay sok tak yapmaktansa daha rahat ve kullanisli
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hdi motor benzinliye göre biraz daha ağırdır ne kadar basmak istediğine bağlı aracı benzinli araca 3.5 cm yay taksan belki tatmin etmez ama hdi de gider.Yinede herkes 5 cm yaydan yanadır,çünkü 3.5 cm yay çok öyle aman aman bir basıklık sağlamıyor sadece jant değişimi falan yapıldıysa araca topluyor okadar.Yay kesmeyi preslemeyi yayın yapısı bozulduğundan tastiklemiyorum geriye coilover,spor yay ve havalı süspansiyon kalıyor bu iş için havalı süspansiyon pahalı bir sistem ayrıca bizim araçlar torsiyon sistemine sahip 206 da falan yurtdışı hariç denk gelmedim pek.Coilover güzel ama elle indir kaldır kriko ayarla falan filan bilmiyorum buda bir tercih.En mantıklısı çok abartmıcak şekilde kaliteli bir spor yay kullanmak bence.
Düzenleyen samet206 - 03 Şubat 2016 Saat 01:24 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
3.5 cm iş görmez öncelikle 5 cm spor yay takmanı öneririm coil ile 5-10 dakika içerisinde aracı indirebilirsin krikoya kaldırım ama airlar var onlar cok güzel otomatik inip kalkıyor :D https://www.youtube.com/watch?v=hi6zPwrq94E Düzenleyen yawruaslan - 03 Şubat 2016 Saat 13:31 |
|
i
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |