![]() |
|
Gezegene "Dünya" gibi bakmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2015 Saat 20:48 |
Merhaba arkadaşlar,
Dönem içerisindeki yoğunluğumdan ötürü forumla çok ilgilenemiyorum. Fırsat ve imkanım oldukça bilgi sahibi olduğum, vesile olduğum veya yardımcı olabileceğim konulara el atmaya çalışıyorum. Bunun dışında özel mesajlara geçte olsa detaylı cevaplar vermeye çalışıyorum. Biliyorsunuz yaşadığımız gezegen hayatımızın devamı için gerekli ne varsa bize sağlıyor ama biz onun bize sağlayacağı hayatı kısıtlıyoruz. Dönem içeriisnde aldığın küresel ısınma ile etkileşen bir derste izleidğim bir belgesel/film i sizinle paylaşmak istedim. Muhakkak bilgi sahibi olan veya izleyen vardır. Ben yeni nail olabildim. Çevreyi mahvediyoruz hiç olmazsa kendi çapımızda bize karşılıksız değer veren dünya ya katkıda bulunalım. Bizden sonrakilere yaşama hakkı bırakalım. SAygılarımla. http://documentarylovers.com/film/al-gore-an-inconvenient-truth/ Film ingilizce. Türkçe alt yazılı olarak çeşitli sitelerden veya DVD olarak mağazalardan bulabilirisniz. |
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ali kardeş çok güzel bir noktaya değinmişsin, böyle duyarlı olmak çok güzel... yalnız küresel ısınma diye birşey yoktur, küresel iklim değişikliği vardır
![]() |
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Guzel belgesel. Tesekkurler.
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |