![]() |
|
PEUGEOT 407 YAKIT TÜKETİMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ffatihh23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ffatihh23
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mart 2015 Saat 10:40 |
|
Arkadaşlar bu hafta sonu Ankara-Bursa arası 90 km sabit hızla araçta 2 kişi dahilinde 4.0 lt/100 km ortalamasına şahit oldum. Ayrıca aracın baskı balata zamanı geldi ne dersiniz nasıl sizce
|
||
Aslanların kapışması....
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
daha ne yapsın ne kadar bir soru olmuş
![]() |
||
![]() |
||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
|
5 den iyi 3 ten kötü bence.
|
||
![]() |
||
ffatihh23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ffatihh23
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Senin aracın daha mı az yakıyor? Anlayamadım kardeşim mesajını
|
||
Aslanların kapışması....
|
||
![]() |
||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
|
100km 4 lt nasıl diye yorum istemişsin, ben de böyle bir yorum yaptım. espri olsun diye.
Düzenleyen Efe-Pöjo - 17 Mart 2015 Saat 16:33 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ffatihh23
|
Senin bu cümlede çok ilginç olmuş kimse birşey anlamaz
|
||
Aslanların kapışması....
|
||
![]() |
||
Canberk35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Canberk35
|
Aracın katalogdaki şehir dışı yakıt tüketimi 4.6lt/100km. Siz de 4lt yaktığınızı söylüyorsunuz. Doğal olarak bu çok iyi. Siz daha az yakmasını mı bekliyordunuz? O sebeple mi açtınız başlığı?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ffatihh23
|
Baskı balata değişimim geldi belki de daha az yakabilir miydi? Acaba diye düşündüm.... Ayrıca burada ki herkes bu yakıt değerlerine sahip mi ? Onu merak ettiğim için paylaştım. Sonuçta 8 yıllık bir araç
|
||
Aslanların kapışması....
|
||
![]() |
||
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
|
şehir içinde kaç km gidiyorsunuz bir depo ile...
|
||
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
||
![]() |
||
Canberk35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Canberk35
|
Baskı balata kaçırıyor-sıyırıyor olsa muhakkak fark ederdiniz diye düşünüyorum. 4lt değeri çok çok iyi. Daha altı 407 ile oldukça zor. Ben aynı motorla, daha hafif olan 307 ile o değeri yakalayamıyorum. O kadar sabırlı değilim.
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ffatihh23
|
Şehir içi 50 tl yakıt ile 220-250 arası gidiyorum
|
||
Aslanların kapışması....
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ffatihh23
|
Ben 3.8 de gördüm
|
||
Aslanların kapışması....
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ffatihh23
|
Polis insana sabrı çok güzel öğretiyor.Ayrıca baskı balatadan pek anlamıyorum servise gideceğim
|
||
Aslanların kapışması....
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |