|
Torsiyon Kaldırma hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mnc106
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2015 Saat 23:52 |
Arkadaşlar yeni aldığım jant lastik takımından sonra arkada bir kişi oturuyoken sürtme yapıyo torsiyonu bir diş kaldırtıcam önceden yaptırmadığım bi işlem olduğu için öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
|
|
1♡6
|
|
kopiiilcan
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kopiiilcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hadi bakalim. Torsiyon kaldirma isi maliyetli diyorlar ama.
|
|
Mnc106
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Torna işi çıkmazsa maliyeti 100-150tl inşallah sağlamdırda üzmez beni.. Bu işlemi yaptıran biri çıkarsa güzel olucak..
|
|
1♡6
|
|
superyusuf
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
arkadaş neden torsıyonla oynuyorsun.bır kısı oturunca noluyo lastıge mı surtuyo kasa.
yanı lastıgın ustune dogru mu oturuyo kasa
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracın yüksekliğinden memnunsanız torsiyon sertleştirme yapabilirsiniz sürme olmaması için kaldırmanıza gerek yok aracı he olmazsa ozaman kaldırma yönteminede gidilebilir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
arkadaşlar bendede 106 var daha önceden 55 yanak lastik vardı alçaltmıştım ama tekrar 60 yanak takınca bir kişi bindiğinde lastikler sürtüyor hemde öyle böyle değil alçalttığım gibi tekrar yükseltcem ama önce tam ayar yapabilmek için ölçü amortisörü yapcam eşit kaldırmak için aracı kullanılıcak sora sökmüşken birde tamir takımı alırım bakımıda aradan çıksın bi cumartesimi ayırcam artık bunlara
|
|
change
|
|
superyusuf
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
45 yanak lastık var bende...
arka jantları tornacıya goturdum.ıcten 0,5 milim aldı ıc taraftan. sonra sorun gıttı.ısterse uc kısı otursun. kasa lastıge bınmıyo.ama sıfıra sıfır lastık ve kaporta
|
|
Mnc106
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İyimiş dostum jantın neresinden alıyo 0.5mm i torsiyon la uğraşmaktansa daha mantıklı |
|
1♡6
|
|
superyusuf
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
jantın ıc tarafından bıjonların baglandıgı taraftan alıyo...
|
|
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
şu 5 milim içten alıor dedinya benim jant nerdeyse arka tarftan şaseye değecek 5 mm aldırsam araç yürümez arkada mesafe sıfır yaa gtı jantı var :)
|
|
change
|
|
superyusuf
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
Valla bilemem.ben aldirdim.cc janti bendeki
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |