![]() |
|
komple ağır bakım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ufak bir resim MAŞALLAH demeyi unutmayın arkadaşlar...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzun zamandır aklımda olan ama yaptırmak kısmet olmayan son bakımı haftaya başlatıyorum ...
* triger * fren balataları kampanalar * fren merkezi pompalar * baskı balata * torsiyon bunları halletmiştim şimdi sıra * sağ - sol aks * oksijen sensörü * komple sıvı değişimi - yağ total 10 w / 40 - şanzıman yağı - radyatör suyu komple boşaltılıp antifirizli konucak - fren hidroliği -direksiyon dişli yağı -vites ve diferansiyel yağı * motor takozu * şanzıman takozu * bujiler * benzin filtresi * yağ filtresi * üst kapak contası ALLAH YARDIMCIM OLSUN BUNLARDA BİTTİ Mİ ARTIK KAFAM UZUNNN YILLAR RAHAT OLUCAK NASİPSE... HAA sorun olduğundan değilde yarın öbür gün bana sıkıntı yaratmasın diye bu parçalar değişicek.. sonrada fransaya yollucam bakalım fabrikası nasıl beğenicek mi arabamı ![]() ![]() ![]() sadece malzemeler neredeyse 1000 tl den fazla tutuyor işçilik hariç ... ![]() Düzenleyen outlaw - 13 Mart 2015 Saat 15:10 |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |