![]() |
|
Aracım Çalışmıyor Acil Yardım!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ebulasey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2015 Saat 08:06 |
Merhaba arkadaslar. Partner tepe aracim dun aksam calistirdiktan 10 saniye sonra kendiliginden stop etti. Tekrar calistirmayi denedim ama bir turlu calismadi. Akü bitmesin diye de fazla zorlamak istemedim. neden olabilir bir fikri olan varsa paylasirsa sevinirim soğuk dolayisiyla yakit dommuş olma ihtimali varmidir?
|
|
Tepee Pemium Pack
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım kayışlarına bir bak eğer donduysa devirdaim dönmez ve kayış sıyırır araç hemen stop eder, soğuk nedeniyle yakıtında donma olabilir ama mazotunun donacağı kadar soğuk varmıydı benim kamyonetim tek marşta çalışıyor -15 de dahi yakıt birtek sivas malatya yolu gürün üzerindeki yağ donduran geçidinde donmuştu -21di çalışır haldeki aracın mazotu dondu orda
|
|
change
|
|
![]() |
|
ebulasey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorunu hallettik cok sukur. Yakit miktari cok azaldigi icin hava yapmis. Enjektorun birini gevsetip marş a basinca icindeki havayi atti ve daha sonra calisdi. ilgilenen herkeze tesekkur ederim...
|
|
Tepee Pemium Pack
|
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Geçmiş olsun, benim partner da çalışmayınca aklımda bulunsun, yakıt ne kadar az kalınca yapıyor,
ben genelikle ışık yanınca yakıt alıyorum, acaba ışık yanmadan mı almak gerek, |
|
![]() |
|
Sagolun.Işık yandiktan sonra biraz fazla kullandim ben galiba malesef. Fırsatim olmadi yakit almak icin. Galiba 20-30 km gitmisimdir ışık yandiktan sonra. Sınırları fazla zorlamamak gerekiyor demekki
![]() |
|
Tepee Pemium Pack
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
yakıt takviyesi yapınca mı çalıştı peki yoksa sadece bu dediğinizi mi yaptınız?
|
|
![]() |
|
Onu yazmayi unutmusum. Evet bir miktar yakit takviyesi yaptik ama yine çalışmayinca hava yapmiş olma ihtimali ortaya cikti. Ve enjektorun birini gevsetip hava yi alinca calisti.
|
|
Tepee Pemium Pack
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
zaten asıl sorun havanın alınması değil gibi gelmişti bana benim en baştan düşündüğüm gibi bariz yakıt bitmiş sizde, hava almak falan biraz uç geldi bana :)
|
|
![]() |
|
öyle olsaydi yakiti koyunca çalisirdi hocam. Bizde karda kışda yarim saat bu iş icin ugrasmazdik boş yere. Neyse Nasrettin hoca misali Bana esekden düşen birini bulun:)
|
|
Tepee Pemium Pack
|
|
![]() |
|
qimyager ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Işığın yanmasını beklemeyin arkadaşlar.Depodaki kirli yakıtı kullanmış oluyorsunuz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |