![]() |
|
Peugeot 206 Jant Seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
By_Akademisyen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2015 Saat 22:03 |
Peugeot 206 Xdesign 2006 model Aliminyum gri aracım var. Üzerinde standart üzerinde olan lastikler var, bu lastiklere hangi ebatlarda jant uygun olur?
http://www.kormetal.com/Media/Product/750/865.jpg resimdeki jant sizce yakışırmı aracıma? |
|
''Life is better without fear ''
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakışabilir ama daha güzelleri de var.Birde jant alırken kaç inç istiyorsunuz yay kullanacakmısınız bunlarıda söylerseniz daha detaylı yorum yapabiliriz.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
trabzonlu207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı trabzonlu207
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha guzel jantlar var ya onlardan bakin bence yaydan falan anlamam ben ama janti begenmedim
|
|
Mecnun bilseydi Peugeot sevgisini severmiydi Leyla zillisini
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Orjinal lastiklerinize 14 ınç jant olur lastık değişimi yapmak ıstemıyorsanız boyut büyütmek size göre değil.Resmini yüklediğiniz jantları bazı 206 larda görüyorum açıkçası yakışmıyor yakıştıramıyorum o yuzden 14 de olsa farklı modellere yönelebilirsiniz.Km marka iyidir bende km 14 çelik kullanıyorum 206 aracımda nisan aynından beri.
Örneğin böyle birşeyler olabilir 14 ınç olarak 4x108 olmasına dikkat edin tabi. ![]() ![]() Bu alttakide benim Kullandığım 5 bacaklı model böyle durduğuna bakmayın araç üzerindeki görüntüsü tamamen farklı burdan bakınca benımde pek hoşuma gitmiyor ama araç üzerinde burdakı duruşunun alakası yok.14 inçtir. ![]() Ayrıca 15 ınç tercih ediyorsanızda orjinal ve orjinale yakın bir çok model mevcut 14 jantın güzelini bulmak biraz daha zor. Düzenleyen samet206 - 15 Şubat 2015 Saat 23:57 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
By_Akademisyen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
Açıkcası orjinalliğini fazla bozmadan spor görünümünü koruyacak bir jant arıyorum. Bazen Peugeot 206 aracların üzerinde görüyorum çelik jant fakat çok yakışana rastlamadım. Şayet biliyorsanız üzerinde çok güzel duran bir model ve tavsiyede bulunursanız sevinirim.
|
|
''Life is better without fear ''
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
samet206 aracınızın fotografını atarmsınız bakalım 14 çelik jant nasıl durmus araba da, jantı büyütmeden belki bende 14 takarım.
206 1.4 motor ise 15 den yukarı çıkmamanızı öneririm tabi bazı istisnai durumlar var kimi 17 takıyor sorun yok diyor da bilemiyorum.ben 15 takıp 5mm eibach takmayı düşünüyorum, aslında durum olsada coliver taksak.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
rc jant harici yalan...
|
|
![]() |
|
evilss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
benim 206 ya yakıştırdığım en güzel jant 15 ya da en fazla 16 atlantis zaen 15 den büyük olunca yayları filan değiştirmen gerekecek çünki konfor denen birşey kalmıyor arabada ebat büyük olunca süspansiyon yetersiz oluyor sonra da seke seke gidiyor :)
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
206 cc jant çok yakışıyor idealde aracı yormazda rc jant yoruyor aracı
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |