|
206 GTİ JANTI ARIYORUM |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
unsalertoprak
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı unsalertoprak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2015 Saat 14:28 |
Mümkünse istanbul içi 206 gti jantı arıyorum. 106 gti jantı isteyen olursa jant lastık takasa verebilirim detaylar konuşulur.
|
|
106 unutamadığınız eski sevgili gibidir. yoklugu dert varlıgı yara...
|
|
T€K€
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2015 Konum: GÜZELYALI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar jant lastik takımlarımı aracımı sattığım için satıyorum. ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki linkten ilgilenebilirler.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-peugeot-206-jant-ve-lastik-takimlari-cok-uyguna-birakiyorum-198110668/detay/ Sabah forumda böyle bir ilan vardi 206gti jant lastik takimiymis bi göz at istersen..belki isine yarar |
|
ASLAN OLARAK BİR GÜN YAŞAMAK,KOYUN OLARAK YÜZ YIL YAŞAMAKTAN İYİDİR..
|
|
Cİo
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende Mevcut . hatasız derecede diyebilirm. İstersen resimlerini çekip yollayabilirim. özelden yazarsan telefonmu vereblrm. whatsap aracılıgı ile resm cekip yollarm.
|
|
unsalertoprak
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı unsalertoprak
|
Kardeşim ilan kaldırılmış teşekkur ederim
|
|
|
|
unsalertoprak
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı unsalertoprak
|
Dm den numaramı atıyorum arkadaşım
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |