![]() |
|
Koltuk basliklari tv uygulamasi+indash |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2015 Saat 20:54 |
|
Yarin kisnetse koltuk basliklarina tv ve indash teyp taktiricam herhangi bi tavsiyede bulunabilir misiniz arac 206
|
||
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
||
![]() |
||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
araç 307 olsaydı indahs yerine double dın taktır derdim indash lar kullanışlı olmuyor diye duydum mekanizma sı çok sorun çıkartıyormuş ama 206 larada double din uymuyor indahs tek çare bari kaliteli bir marka al bana sorarsan pionerden şaşma derim.. dandik markalardan alma
|
||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
Abi double din isterdim bende bazi yerlerde double din yapilabildigi soylendi ne kadar saglikli.olur tartisilir . marka konusunda pek emin değilim acikcasi
|
||
|
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ah ah deşme yaramı :D abi double din hayalim ama yok işde 206 lara ah ah :D şundan istiyorum buda pahalı 1400 tl dolarda yükseldikçe parasıda artıyor :D |
||
![]() |
||
![]() |
||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
|
İndash teypten uzak dur arkadaşım. Başın çok ağrır. Eğer olabiliyorsa duble yaptır.
|
||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||
![]() |
||
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
|
ARKADAŞIM HEPSİBURADA DA 300 TL CİVARINDA NAVİTECH 145R DİYE MODEL VAR 4.3 INCH EKRAN VAR EKRANLARA ÇIKIŞ VE GERİ GÖRÜŞ KAMRASI TAKILABİLİYOR BİR BAK İSTERSEN
|
||
![]() |
||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
sen bi 307 al bence hayatın değişecek emin ol :)
|
||
|
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
yok abi 206 ımla mutluyum :) değiştirirsemde 308 alırım çok hosuma gidiyor kendileri helede yeni 308 kapı kiliti parmak izi açma , start buton , sade iç dizayn :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
307 hic düşünmedim ama makyajli kasalari hosuma gitmiyo deil :) benim su konsolda bi.iki ayarlama yapmam lazim aslinda djital klima falan hosta bi hareketlilik lazim en iyisimi double isine bi giriseyim
|
||
|
||
![]() |
||
|
dijital kllimaya çevirmekde sıkıntı abi , motoruymus filan :) , yol bilgisayarımı yaptım haftaya ekranı da alıcam inşallah :) bide çalışmıyormus :) 2002 nisan çıkışlı benim araba
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
Urun hosta araca uyarmi
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
Benm arac djital klima kardesim zaten insallah çalışır bende double dine giriseyim bakalim belki olur
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
yeni 308 güzel ama çok para yav o paraya 2009. 2010 3.20 d bmw alırsın hayatta boyut atlarsın :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
yok. abi yeni 308 almam 65 bine honda alırım :) ben eskilerden alırım alırsam şöyle 30-40 arası yada bakardın parayı 206 ya gömerim :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Cİo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
|
Ben bugun aldm xetec 1148 . cok iyi tavsiye ederim. alman .
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
206 DOUBLE DİN YAPILIYOR ARAŞTIRIN DERİM ...
BİR SÜRÜ ÖRNEKLER VAR NETTE 206 DOUBLE DİN YAZ ÇIKAR... INDASH BENDE TAVSİYE ETMEM BENDE VAR HEMEN TIRNAKLAR GİDİYOR EVDE 2 TANEDE EKRANLI KAFALIKLAR DURUYOR DAHA TAKTIRMADIM ONLARI BİLE...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |