![]() |
|
Direksiyondan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
legolas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2015 Saat 10:07 |
Merhabalar aracım 2004 model 206 desire 164binde direksiyonu sağa tam çevirdiğimde sürme sesi sola çevirice ses falan yok fakat sağa veya sola tam çevirince hava kaçırması gibi bir ses geliyor sorun nedir acaba
|
|
![]() |
|
legolas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar yardım edicek kimse yokmu
![]() |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
bu konu ile ilgili okadar yeni yazıya cevap verdim ki benim sorunum olmadıgı halde bilgilendim de :D
forumda arastırma yaparsan senın konunun aynısından bi sürü var saga çevirirkende ses yapıyor mu? mesela benm saga çevirirken ses yapıyordu ama benım alt tabladan geliyordu o ses, öne biri oturunca dahada artıyordu , geçen usta yagladı gectı ama degiştirmem lazım
|
|
![]() |
|
![]() |
|
teşekkür ederim forum içerinde araştırma yaptım fakat direksiyonu sağa veya sola çevirip o şekilde tuttuğumda hava kaçırma sesi geliyor bunla ilgili birşey bulamadım sağa tam döndürdüğümde çamurluğun ordan sütme sesi geliyor baktım sürten birşey yok sola çevirdiğimde sütme sesi gelmiyor
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
bendki olayda olabilir sende alt taban sorunu birde tam çevirdiğinde gelen hava sesi yag pompasının sesidir diye düşüyorum direksiyon yagını bi kontol et birde kaputu ac biri direksionu çevirsin o hava sesi dedigin nereden geliyr onu bi tehit et
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |