![]() |
|
307 Klima Kontrol düğmeleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2015 Saat 06:34 |
|
Kardeşim link koysana 6.43 dolar olanı. |
||
![]() |
||
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aliexpressten 6.43 dolar olani siparis verdim hadi hayirlosi
|
||
206rc
|
||
![]() |
||
FACE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Konum: AKTİF Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Eveettt papağan tutar doğru😀
|
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
yeni düğmeleri de papağan pense tutar :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
FACE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Konum: AKTİF Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
|
Ben çok rahat söktüm. Bezi mevcut düğmeler zarar görmesin diye pensenin düğmeyi tutacağı yere koy ve asil çekmeye😁 ben zorlanmadim hemen çıktı. Asil yeni düğmelere bir şey olursa o zaman nasil çıkacak, pense bile tutmaz😀 tavsiye ederim ama güzel duruyor..
Düzenleyen FACE - 10 Şubat 2015 Saat 19:27 |
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
307 ninki kolay sökümüde 206 larda sanki yapıştırmıslar :D meleti
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
önce düğmeyi beze sar sonra pense ile bi çektir eger çıkarsa çok kolaymıs dersin :D ama çıkmazsa ugras dur anca ,kenarlardan kastırarak ama 2 yerdende aynı anda , bunlar fikirlerim sadece ben daha sökmedim aracımın yanında degilim , kimi kolay sökmüş kimi zor bazıları sökemediği için düğmeleri geri satmış :) , ama o zorlugu çekip düğmeleri taktıkdan sonra iiyiki zorlanmısım derim yani :d , işlem sonrası görsel harika
Düzenleyen monalos - 10 Şubat 2015 Saat 11:43 |
||
![]() |
||
![]() |
||
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
penseyle tutup çekeceksin kardeşim :)
|
||
![]() |
||
qimyager ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
|
Nasıl sökücez mevcut olan düğmeleri :D
|
||
![]() |
||
|
yarın sipraiş versem :D martın 20 sine dogru anca gelir
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
helaaaaalll :) bu ay geçsinde bende bi sipariş geçecem :)
|
||
![]() |
||
|
aynıdır heralde öyle çünkü sitede 206-207-307 diye başlık altında satılıyor , kimi ebaydan almıs kimi aliexpresden , bende aliexpresden alıcam ora daha ucuz sahibindene gir klima düğmeleri diye arat ordan çıkar zaten 1 kişi var satan da 55 çok ya , alırım 15 tl ye 40 gün beklerim :) |
||
![]() |
||
![]() |
||
qimyager ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
|
Eski düğmeleri nasıl söktün hocam? Bende sipariş verdim aliexpressten gelince takıcam.
|
||
![]() |
||
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
|
Bunu Hemen yarın yapıyorum.. Boyayı Tekzen deki parlak siyah sprey boyalardan alsak öncesinde zımparalasak sonra boyasak daha sağlıklı olur gibime geliyor.
|
||
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
||
![]() |
||
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Ankaradan satan arkadas hangi sitede satiyo sen bunlari ebaydanmi aldin aliexpress tenmi birde bizim fan acma dugmeai kucuk diilmi digerlerinden
|
||
206rc
|
||
![]() |
||
|
standart. heralde onlar , ebaydan paypal la yapabilirsin ödemeyi , zaten 15-20 lira biişey , bunu ankarada satan biri var 55 tl istiyor
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Bu 206 ve 207 ye uyanlar 307 ye uyuyomu 307 i bulamadimda birde takmasi nasil odemeyi nasil yaptin kkartimi havalemi hangisi saglam..
|
||
206rc
|
||
![]() |
||
|
valla bilemiyorum kardeşim, o an bunu seçtim aldım.Diğerleride aynıdır galiba. İş adresine istedim ben, kargo değil PTT getiriyor.
|
||
![]() |
||
|
6$-10$ olanlar var acaba kalite farkı mı var bende yarın sipariş vericem de
nereye geldi mesela kargo şubesinden alabiliyormuyuz Düzenleyen monalos - 09 Şubat 2015 Saat 22:17 |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Sol tarafın ampulu patlamış değişecek. 11 dolar dı.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |