![]() |
|
206 Klima Düğmeleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2015 Saat 11:41 |
![]() |
|
![]() |
|
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzelmiş valla
|
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Ebay dan yapmadım ama aliexpressten köpekbalığı anten istedim 56 gün kaldı diyor beklemedeyim :) bunlarda hoşuma gidiyor.. anten gelsin bundan da isticem..
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
56 gün iyiymiş bende sipariş verim bundanda gelsin bari aslında forumda isteyenleri toplasakda toplu alım yapalım
|
|
![]() |
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
o iş zor kardeş.. kimden nasıl para alacan nasıl takip edecen bir sürü iş
|
|
![]() |
|
aynen aliexpresde 15 tl 3 ü burdan alayım daha iyi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
http://tr.aliexpress.com/item/C4L-Keyless-Entry-Keyless-Go-Smart-Key-Push-Button-Remote-Start-Car-Alarm-for-Citroen/1798569743.html
bu nasıl bişey 206 ya olur mu
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
muhtemelen olur ama çok iş çıkarır bide bunu takacak adam bulman lazım.. 300 den işçilik isterler daha çok istemezlerse..
|
|
![]() |
|
Gerek yok :D ilerde hazır yapılmıs 308 i alırız
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Dugmeler bir islem gerektirir mi acaba ?
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
eskisini cıkarıp bunları takıyon :D takımı basitte alması mesele bugun yarın sipraiş veircem bn
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Emin olun almak ve takmak kolay . Asil is eskisini cikarmak.
|
|
![]() |
|
senin arabada gördüm zaten abi bunları ilk , zormu cıkarttın sen , kac günde geldi eline malzeme
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Forumda eskisini sokemeyen bir kac kisi geri satti. Cidden zor ben baya ugrastim. Ama panel cok saglam onu da test etmis olduk.
|
|
![]() |
|
düğmeler ankarada 55 tl yok artık ya
|
|
![]() |
|
![]() |
|
satıs acıklamasındada eski düğmeşleri penseyle kolayla sökersiniz yazıyor :d bide alicilk e sorun :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Valla arkadaslar benim göstergedeki ampül patlamıştı akşam katanlıkta yarım saatte tamamen söktüm t5 ampülü taktım neden bu kadar sökmek zor oldu anlamadım
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
Ben genelde ebay'dan alisveris yapiyorum Fransa'ya ortalama 10-20 gun arasinda geliyor ve ebay daha saglam bir site aliexpresse gore paypal ile odemeside daha saglikli oluyor.
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
FACE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Konum: AKTİF Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Merhaba, bu dugmelerden aliexpres den sipariş verdim ve yaklaşık 40 günde geldi. Orjinal düğmeleri pense yardimiyla kolaylıkla soktum. Çok sik duruyor, ayrı bir hava kattı diyebilirim.
|
|
![]() |
|
Aldıgınız linki atarmısın bende sipariş edeyim adres olarak neresi gösterdiniz şubeden filan alınır mı kargo
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |