![]() |
|
307 comfort güneşlik veya aynası lazım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2015 Saat 18:03 |
arkadaşlar merhaba.. ben arabayı aldığımdan beri şoför tarafının güneşliğin aynası yok.. sökmüşler bunu neden sökerler anlamam.. bana sol güneşlik veya aynası lazım nerden bulabilirim.. yardım ederseniz sevinirim..
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-307-GUNESLIK-TAKIMI-ORJINAL,PR-2632.html
|
|
![]() |
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
![]() ![]() ![]() ![]() |
bunu gördüm de kardeş benimki elektrikli değil düz.. ben ucuz bişey arıyorum.. sadece aynası bile olur..
|
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
ayna kestir camcıda. al bi kaliteli ayna yamuk yumuk göstermeyen ufak bişey ölç kestir oraya yapıştır çift yönlü bant ile. 5 tl ye çift yönlü şeffaf bantlar var silikon gibi böle 50 kg a kadar çekebiliyor. güçlü bi yapıştırıcı da olabilir, iyice bastır yapıştırdıktan sonra.. al sana ömürlük :) elektrikli değilmi ki senin ki ben hepsinde elektrikli ışıklı biliyorum.
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Galiba öyle yapacağım kardeş bide çerçeve bulursam tamamdır :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |