![]() |
|
peugeot 307 otomatik vites hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2015 Saat 09:29 |
Merhaba. benim peugeot 307 205 model otomatik vites var. soğukta özellikle 5 derece altında viteslerde vuruntuu oluyordu ilk beş dakka ısınana kadar sonra geçiyordu, son zamanlarda arabayı rölantide ısıtıyorum 3 dakka falan geçiyordu fakat bu şekilde yaptıktan sonra 4-5 km sonra otomnatik vites hatası deyip 60-90 arasında giderken araçtan tak diye bir ses geliyor vegaza basınca araba gitmiyor tekrar durdurum açmam gerekiyor. yetkili servisi valf değişimi ve yağ değişimi önerdi. sizce bunu yaptırdıktan sonra düzelir mi fikirlerinizi merak ediyorum
|
|
![]() |
|
denizci33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah düzelir hocam.. sonuçta önce yağ değişiyor, sonra selenoid.. sonra da olmazsa revizyon diyorlar.. bu sırayla devam edersin..
|
|
![]() |
|
msertkol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samet33 hararet durumu nedir? Ben komple revizyon yaptırdım, iki kerevalf değiştirdim 20000 km yaptım gene aynı. Çözemiyorum. Belki de şanzıman soğuyamıyordur diye düşünüyorum. Arabam LPG li.
Tamirat ile ilgili bir gelişme yaşarsan bana da yol gösterir misin? Saygılarımla.
|
|
307
2005 Model XR Otomatik 204500km - BRC Sıralı Sistem |
|
![]() |
|
samet33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
hararetle bi sorunu yok 90ı zor geçiyor benimkinin sorunu soğukla daha çok. 5 derecenin altında olduğu zamanlar bu problemi yapıyor. sıcak yaz günlerinde trafikte maksimum 100 derece oluyordu. bir kaç gün içinde yaptıracağım sonucuda buraya yazarım
Düzenleyen samet33 - 24 Ocak 2015 Saat 22:09 |
|
![]() |
|
selenoşd valf ve şanzıman yağ değişimi yaptırdım artık vuruntu sesi gelmiyor ve yokuş çıkarken yüksek viteste kalmıyor araba hemen vites küçültüyor. şu an için otomatik vites hatası vermedi ancak henüz sıfırın altında kullanmadım havalar biraz sıcak seyrediyor bakalım ilerde ne olacak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |