![]() |
|
2010 model 206+ 2500 devri gecmiyor??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cuneyt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2015 Saat 21:45 |
Araci yeni aldim 2500 devri gecmiyor ve calistrdiktan sonra hemen fani aciyor bilgisyara baglandgnda kelebek arizasi veriyor ama cozemedi ustalar bununla karsilasan var mi lutfen yardim edin😢😢😢
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sigortaları kontrol ettirin. büyük ihtimalle sorun sigortalarda
|
|
![]() |
|
cuneyt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Peki sigortalarla ilgili sorun bilgisayara baglandgnda belli olur mu
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
valla onu tam olarak bilmiyorum ama bir pikabımız vardı onda da oldu sigortalardan çıktı sorun.
Düzenleyen xmen - 24 Ocak 2015 Saat 22:14 |
|
![]() |
|
Anladim tesekkur ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |