|
307 sis lambası |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2015 Saat 18:11 |
arkadaşlar 307 sis farını beyaz yapmak istiyorum... acaba üzerindeki lambanın beyazı varmıdır yani xenon gibi beyinli falan olsun istemiyorum öyle bişey varmı varsa önerileniz nelerdir.?
|
|
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-h4-uzun-kisa-superwhite-6000-kelvin-ampul-seti-01a128/productDetails.aspx?productId=otm01a128&categoryId=20024642#engine=visilabs
bunlar yeni kasa 307 sis farına uyar mı?
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
h7 olması lazım harelde sısın ilandaki olmaz bunlarda beyaz ışıtmaz zaten en ıyısı zenon yada phılıpsin kalıtelileri var oda zenon parası zaten
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
H7 ile H4 farkı nedir.. bide ben fazla bi performans beklemiyorum zaten tam beyaz değil biliyorum maviyle karışık
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bunu alacaksın znon istemiyorsan
http://www.hepsiburada.com/liste/osram-h7-tip-ampul-seti-night-braker-unlimited-110-fazla/productDetails.aspx?productId=otm90c64210nbr&categoryId=20024642
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
eyvallah kardeş.. bu çok pahalı ya ben bunu buldum
http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-h7-superwhite-6000-kelvin-ampul-seti-01a127/productDetails.aspx?productId=otm01a127&categoryId=20024642&SKU=OTM01A127#Gorseller sislere takacam için sadece görüntü değişsin fazla ışık vermesi önemli değil
|
|
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
üzerindeki sarıdan iyi durur diye düşünüyorum.. yanılıyo muyum..
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
eyvallah sağol :) üstündeki sarıdan iyi durur ya hiç olmazsa.. sen ne düşünüyorsun kardeş
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
xenonun da işi çok ya beyin bağla bilmem ne yap :) bunu bi alayım olmazsa eskisini takarım foto atarım sana da nasıl olduğuna dair :)
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
burdaki aksesuarcılar çok sünnetsiz kardeş bu ampül en az 30 lira derler :) beklemeye razıyım :)
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
yok kim sünnet etti onu merak ediyorum :)
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
H1 yada h3tur 206larda h1 mesela
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
valla H4 siparişi verdim :)
|
|
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Valla iptal edebilirseniz zaman gecirmeyin h4 uzun kisa cift devre far ampulu olmaz
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |