![]() |
|
Yetkili servis rezilligi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2015 Saat 15:09 |
|
Arkadaslar merhaba,
Size basimdan gecen bir olayi anlatmak ve kisada bir tavsiye istiyorum. 207 1.4 dizel 2008 model aracim gecen gun muayenede arac kategorisi farkli olmasindan ve on frenlerde sapma olmasindan dolayi muayeneden agir kusurlu olarak kaldi. On frenlerde ki sapmayi hic sanayide ugrasmadan yetkli serviste garantili olarak yapmak istedim en azindan muayeneden bir daha skinti olmaz diye dusundum ayrica bi taksicide yetkilide yaptirmami tavsiye etti. Yetkiliden fren ayari icin ravdevu aldim ve sabah gittim. Daha sonra aracimi servise aldilar ve ariza arastirmasi yaptilar sonuc olarakta bana on sag fren kaliperi, fren hortumu ve hidrolik yaginin degismesi gerektigini problemin hortumda ve kaliperde oldugunu soylediler fiyat olarakta 590tl dediler. Araci yaparsak bizden sonrada frenciye gitmenizi ve fren testi yapmaniz gerekiyor dediler. Bende cevap olarak siz fren testi yapamiyormusunuz arizali olan parcayi nasil anladiniz dedim. Ama ustalari oyle demis falan filan. İslem yapmak istemiyorum dedim ve benden 100tl +kdv olarak ucret aldilar ariza tespiti altinda. Daha sonra frenciye gittim ve lastikleri sokup direk balatara bakti ve balatanin yandigini degismesi gerektigini soyledi. Uzerindekiler orjinal ve yeni degisti nasil hemen yanmis diyince adam peugeot da orjinal balata kullanma daha iyi ve kaliteli markalar var. Orjinal balatasi bir ise yaramaz dediler. Bende okey dedim degiselim balatayo. Degisti ve biraz araci surup alistirdi ve fren testinde sapma 0'a yakin cikti. Frencinin dedigi gibi hic bir parcada problem yok sikinti balatadanmis ve suan frenler oldukca iyi durumda. Sizce bu durumda yetkili servis hakkinda nasil bi islem yapabilirim? Hem ariza tespiti yaptigini sanip benden neredeyse bir bakim parasi aldi ama hic bir islem yapmadi. Ayrica onlara kanip islem yaptircam toplam 590tl +kdv olarak resmen beni soyacaklardi. Bu durumda nasil bir islem yapabilirim sizce? |
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun
yetkili servisler de durum öyle malesef. 100 lira artı kdv i sizden hiçbişey yapılmamasına rağmen almamaları kötü olmuş. aracın garantisi bittimi hemen araştırıp sağlam bir özel servise geçmek en iyisi. |
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Garantisi bitti de benim o 100 tl yi geri almam lazim. Soygunculuk resmen bu zaten frencide balata ve degisimi bide test icin 100 lira verdim. Yetkili hic bisey yapmadan 118tl aldi yahu
|
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
özel servislerin güzelliği
arızaya çözüm bulurlar parça fiyatı heryerde aynıdır ama işçilikte pazarlık yaparsınız illaki anlaşırsınız. yetkilide 1 haftada çıkacak araba rica minnet ve birazda ahbaplık varsa 2-3 güne hallederler. ufak arızalara hemen bakarlar bekletmeden. aracının başında bekleyebilirsin kimse beklemek yasak efendim demez ![]() 99 yılında ilk pejomuz 205 le özel servise gitmeye başladık sadece 2 sene önceki aracımız 2004 partner ın garantisi bitene kadar göral a gittik. illallah ettik.tabi partner garantideyken bikaç şeye de yine gittik özel servisimize ve çok şükür toplam da 16 yıldır pejocuyuz ve aynı servisteyiz. bugüne kadar hiç boşa gereksiz parça parası vermedim. tek isteğim var işlerini düzgün yapsınlar ben emeklerinin karşılığını veririm.tabi pazarlık sünnettir ![]() sizinde beğendiğiniz güveneceğiniz bir özel servisiniz olur inşallah ![]() |
||
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
|
Ozel servis en iyisi onu anladim zaten. Ama ben bu yetkilinin basina bela olmam lazim. Yeni devir almislar daha ismi degisti buranin. İsten anlamayan adamlar. On frenlerde sapma var diyorum adam on frenlerde sapma olmaz diyor kafayi yedim resmen
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Garantisi varken mecburen yetkili servis ama haricinde ben servise aracımı götürmüyorum. işini ehli özel servisler tercihimdir. Verdiğin ücretide geri alman imkansız denecek kadar az o yüzden boşuna uğraşmanı tavsiye etmem.
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Kardeşim hangi servise gidiyorsun Ankarada güvenilir bi servise ihtiyacım var iyi bi pejocu.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
|
pm attım hocam
![]() |
||
||
![]() |
||
denizci33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
|
yalnız o balatayı değiştiren ustanında orjinal balata takma demesi saçma olmuş:)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |