![]() |
|
soguklardan motorum gitti :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mars cevirmiyorsa birakin yoksa benimki gibi triger siyirir,
|
|
Loading...
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugün sabah ankara da -16 idi hava. 3 kere kontağı açtım kapadım.en son bastım marşa motorun ilk sesleri içimi sızlattı ![]() 1 dakkaya düzeldi ama ya çalışmazsa diye korkmadım değil
![]() |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
WALLA BENDE KAÇ GÜNDÜR ÇALIŞTIRMAYA KORKAR OLDUM ..
GERÇİ BENDE ANTİFİRİZ VAR VE KAPALI OTOPARKTA DURUYOR AMA YİNEDE KORKUYORUM ...
![]() ![]() ![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Benim gördüğüm kadar , soğuktan hep İzmir'deki arabalar sorun çıkartıyor, onlarda herhalde
İzmir halkı gibi soğuk havaya pek alışkın değil hemen hasta oluyorlar
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
500-600 MASRAF ÇIKTIYSA ÖPTE BAŞINA KOY ÇOK ŞANSLISIN OZAMAN ...
![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
Motor yeni zaten aldigim adam serviste yaptirmisti, soktuk motoru blokta bisey yok 3 subap egilmis, triger siyirmis. Yolladik kapagi onlar degisecek iste tahminim 500-600 civari masraf cikacak :( ben yandim siz yanmayin aman
|
|
Loading...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Geçmiş olsun sırf sumu vardı radyatörde donması şaşırtıcı...Demekki hiç antifiriz yoktu bayada kış gösterdi kendini soğuklar çok geçen senelere göre ancak antifiriz az da olsa donmazdı.
Düzenleyen samet206 - 08 Ocak 2015 Saat 15:03 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
İhmal ihmal ihmal.. Hepimiz yapıyoruz bunu. Umarım önemli bir sıkıntı olmaz. Motor açılmışken bakımlarını da yaptır bari ne var ne yok değiştir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
Sormayin eve gelmeden kontrol edecem dedim ama baska sorunlardan dolayi aklimdan uctu gitti.. 20 liralik ihmal 2000 liraya yol acacak :(
|
|
Loading...
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Gecmis olsun keske antifirizini bi kontrol etseydin.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
antifıriz yokmuydu ?her sey olabılır blok çatlatmaya kadr gıder inş bişey yoktur
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
Dun aracim en ucra kosesine kadar dondu, cektik sanayiye ufo yu yaktik 4-5 saat yandi butun hortumlari soktuk calistirdik ama motordan tak tak diye vurma sesi geliyor :( bugun motor acilacak.
Sorun ne olabilir acaba ? |
|
Loading...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |