![]() |
|
Peugeot 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2014 Saat 18:08 |
|
Arkadaslar benım sorunum su arabayla yolda gıderken hafıf bı tırlama var bu ses 70 80 km hızı gecınce belırlı bır sekılde artıyor ayagımı gazdan cekınce bı ugultu var debrıyaja basınca ses kesılıyor gram ses yok bugun forumda gaz pedalı sensoru dıye bısey okudum alakası varmıdır lutfen yardımlarını beklıyorum
|
||
![]() |
||
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rolantide iken hafif bi dizel motor sesi geliyo mu içeriye? Eğer geliyorsa debriyaja bastığında ses kesiliyorsa sorun %99.99 prizdirek bilyası. geçen baskı balata değiştirdim aklıma geldi böle ufaktan bi ses vardı onu da değiştirdim prizdirek keçeleriyle beraber sorun düzeldi..
|
||
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet prızdırek bilyasıda olabilir baskı bilyasındada
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |