![]() |
|
206 3satır ekran satanlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2014 Saat 10:43 |
merhaba 206 aracıma 3 satır ekran arıyorum satanlar yanıt verirse sevinirim. üstünden cıkaracagım 2 satır ekranı alıcısı olursa verebilirim yada 3 ekran la 2 ekranıda takas edebilirim şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-yol-bilgisayari-ekrani-189100194/detay
bunu almalımıyım fiyat nasıl |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
piyasası 150 tl, indirim isteyip alabilirsin
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
indirim isterken dikkat et ucuz olanı göndermesin.. aynı kişiden ben aldım 140 tlye ama açık renk zemin koyu renk yazı ve fazla ışık yaydığı için göze alıyor ve klometre sayacına uymuyor diye aynı siteden sattım. 150tl ye koyu renk zemin açık rek yazı bulursam bende alıcam ama inat ettim 151 tl vermiycem :) sitede 170 tl ye satıp tek kuruş pazarlık etmeyen arkadaş üzerine alınabilir
![]() |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
abrahambauer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abrahambauer
Bende almak istiyorum, arkadaşlar bir tavsiyede bulunun nereden alalım ?
|
|
2012 - 308 1.6HDi Active
2006 - 206 1.4HDi X-Design |
|
![]() |
|
yelegen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
İlan guncel midir? Bende 3 satir ekran almak istiyorum. 2003 model aracima uygun mudur acaba?
|
|
PEUGEOT 206 1.4 XT - OTOMATIK - SUNROOF |
|
![]() |
|
SEZGIN72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Arkadaşlar 3 satırlı yol bilgisayarını almakla ve taktırmakla, uğraşmayın arabanın orjinalliğini bozmayın, kendinize masraf çıkarmayın.
Alın bir OBDII cihazı, takın arabanın soket girişine . Akıllı telefona (Andorid) TORQUE programını yükleyin. Arabanın bütün bilgileri (aklınıza ne geliyorsa) gelsin gözünüzün önüne :) OBDII cihazı internetden ebay dan temin edebilirsiniz. 20 $ civarında. Hiç 3 satır ekranla uğraşmayın kendinizi 3 satıra hapsetmeyin. Ben yaptım 10 numara 5 yıldız ![]() ![]() ![]() Kolay Gelsin...
Düzenleyen SEZGIN72 - 18 Aralık 2014 Saat 12:10 |
|
![]() |
|
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
Türkiye'de yok mu acaba bu cihazdan? Birde ekrana radyo frekansları kapı acık uyarılaı vs. geliyormu ?
|
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Arkadaşlar ben o linkini verdiğiniz Emin isimli arkadaştan aracıma 3 satır ekran aldım yaklaşık 9 aydır sorunsuz kullanıyorum hatta koca yaz o sıcaklarda hiç sorun çıkarmadı. Bazı ekranlar aracın cd bilgilerini göstermiyor aracınızda cd çalar varsa cd calar destekleyen ekranları tercih edin yaklaşık 1 yıl once 150 tl ye aldım. 5-10 lirayı dert etmeyin bence karar sizin
|
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
150 lira verip orjinal ekran orjinal bağlantılarıyla takmak yerine 1500tl verdiğim akıllı telefonu aracın bilgilerini görmek için kullanıcam öylemi.? ki her arabay bindiğimde bağlantı için uğraşmak, telefona uygun biyer bulmak telefonu göstergelerle meşgül etmek ayrı bi sorun. şunuda belirteyim yanlış anlaşılma olmasın... bluetooth lu olanıda kullandım usb olanıda 3 satır ekranıda kullandım ondan biliyorum.!! ayrıca bu 3 satır ekran olayı ilave bi tadılat gerektirmiyor aracın hazır kurulu sistemine sadece bi ekran ekliyorsun ve pasif olan komut tuşunu aktif hale getiriyorsun. OBDII cihazı benim ecu dan sadece motor devrini okuyabiliyor diğer bilgileri desteklemiyor. (bosch edc16 ECU) 2004 sonrası dizel 2001 sonrası benzinli araçlarda çalışıyor sadece. arıza silmekten başkada hiçbir işte kullanılacak cihaz olduğunuda düşünmüyorum
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
o dedğin zamanlarda bende aynı kişiden bi ekran aldım ama renkleri tersdi (açık renk zemin koyu renk yazı) diye sattım bir süre kullanıp. daha sonra uygun olanı alayım dedim aradım Emin beyi ardahanda yayladaymış ortağı bakıyormuş artık
![]() |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Rengi tersse bilgisayara baglayip cevirebilirdiniz niye sattiniz ki?
|
|
![]() |
|
SEZGIN72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Türkiye de yok diye biliyorum. Ebay'dan alın problem olmaz. 20 gün içinde elinize geçer. Radyo-Cd çalar bilgilerini göstermiyor...
Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
serhathe ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2013 Konum: BODRUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Arkadaşlar bu 3 satır ekran 1999 model 206 xr'ye uyum sağlar mı?
Radyo falan orjinal değil zaten de km'yi falan gösterir mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
ciddi olamazsın
![]() ![]() |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
Aşağıdaki ekran satılık 307 ve 206 ya uyuyor diye biliyorum. ilgilenen arkadaşlar benim le kontak kursun. İzmir de olan arkadaşlar yerinde deneyerek satın alıp, almama serbestisine sahiptir.
Not: Led ampul döşenirken ekranın ( tle49 ) aydınlatma entegresi kaza ile kısa devre olduğu için entegre devredışı bırakıldı. bu sebeble Kontak kapatıldığında ekran daki yazılar anın da sönüyor ancak ekran aydınlatması 2 dakika sonra (Araç uyku moduna geçtikten sonra) sönüyor. entegre değiştirilirse problem kalmayacaktır ama 30 TL. gibi bir maliyeti olduğu için bugüne kadar bu şekilde kullanımında sakınca görülmemiştir.
Düzenleyen palet - 21 Aralık 2014 Saat 10:45 |
|
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
206 larada uyuyor ama eski ekran üç satırsa bunun içini çıkartıp eskisine takınca uyuyor yanlış anlaşılma olmasın bizzat denedim tek satır ekrana yada direk takma gibi şans yok.
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
İçini çıkartıp derken, sanırım şu kep şeklindeki siyah parçanın altında kalan beyaz renkli kutu'nun aktarıldığını söylemek istediniz. Yani elektronik aksamı söküp aktarma gibi bir şey değil.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Elektronik kart ve lcd ekranı aktarmanız gerek plastik aksamları uymuyor ne içindeki beyaz ne önündeki siyah nede kep
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
O zaman fazla zorlamaya gerek yok sadece 307 araç için uygundur diyelim.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |