![]() |
|
Bu led farları nereden buluruz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2014 Saat 17:20 |
|
Aracın orjinal farlarının icine takılan led türü bir ışık olduğunu düsünüyorum.
Parklara bağlanıyor muhtemelen. Pejoda bugune kadar gordugum en şık gündüz farı olarak geldi bana. sanırım renk de degistirebiliyor, sarı fln olabiliyor. bu aydınlatmayı kim satıyor nereden bulabiliriz acaba? fotoları instagramda gordum bir arap eklemiş. internette cok aradım yok. Düzenleyen herry - 17 Aralık 2014 Saat 17:21 |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
harby şık duruyor bulursam hemen yapıma başlarım :)
|
||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
||
![]() |
||
denizci33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
|
buldum galiba;
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/2050/Peugeot-206-Type-II-Drl-Style-Siyah-Ledli-Far http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/2903/Peugeot-206-Ledli-Far-Takimi |
||
![]() |
||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
yok ustam bu onlardan değil bu farlar mercedeslerin yeni serilerindeki üst kuşak ledlerden bunu gibi bişe ![]() |
||
Kum Gri |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yok usta bunlar değil, bunlar cok guzel durmuyor zaten. paylastıklarımdan yollarda gormedim kimsede yok henuz. |
||
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Abi yapanlar yapıyor biz nerden bulacaz böyle sistemi, ancak elden yapmak gerek floresan tarzı bişey yani yapılmayacak bişey değil ama hazır istersen al tak tarzı zor olur. O değilde bence daha garklı bişey yapılır şekil olarak. Hayal gücüne bakar iş :)
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
|
yok zaten hazır al tak tarzı degil, bu ledler kablosuyla hazır bir sekilde, farı sokup açıyorsun, bu ledi yerlestirip kabloları parklara baglıyorsun. bu sekil oluyor.
ben bu ledleri bulsam hemen alıp kendim yapacam farlarımı sokup, yeterki ben ebay alibaba biyerden bulayım bunları. |
||
|
||
![]() |
||
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
|
opel insignia gündüz farları vereyim :)))) http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-opel-insignia-cosmo-far-takimi-mercek-kapakgunduz-fari3taksit-187488909/detay/
ayrıca elimde bir aracın gündüz farları var aynı buna benzer ancak ikiside aynı taraf :(( belki opel astranınki olablir
|
||
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
||
![]() |
||
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
|
elimde 2014 ford fiestanında göndüz farları var ancak birinin sürücüsü yok belki bişey ayarlarsam buradan yazarım
|
||
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
||
![]() |
||
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
|
hakikaten çok şık durmuş
|
||
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
||
![]() |
||
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
Muazzam buldum farlari cok şık
|
||
![]() |
||
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
|
Çok iyiymiş gerçekten
|
||
![]() |
||
|
bulalım bunu arkadaşlar, hepimiz takalım araçlarımıza, forum haricinden soranlara soylemiyelim
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
Cok.iyi ya gercekten
|
||
![]() |
||
cafein___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cafein___
|
bir senedir değiştirecem farları piyasadakilerinin hiç birini beğenmiyorum. eğer bundan bulursanız bende isterim haberiniz olsun :)
|
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
![]() |
||
![]() |
||
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
|
dostum adanaya gelim benim aracada bir ayar ver :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
farı bulamadık ki bulsak yapcaz :)
|
||
Kum Gri |
||
![]() |
||
Tamer0671 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2015 Konum: Ankara Gölbası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tamer0671
|
kardes bu günüdüz farı galıba neon yanı farın içine neon yapmıslar
|
||
106 206 306 FaRkEtMeZ Bas Gaza AfFeTmEz
|
||
![]() |
||
|
bir kişi bulsa şu farı, buraya getirse satışı patlar arkadaşlar.
![]() |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |